nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp (február 6-12.)

Karmahoroszkóp (február 6-12.)

A Jupiter és a Plútó végre kedvező fényszögbe kerülnek egymással, amitől optimistábban szemléljük a világot, és a Vénusz–Neptunusz-együttállás hozzásegít bennünket ahhoz, hogy romantikus érzések uralják lelkünket.

Kos

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Izgalmas felfedezéseket tehetsz a szerelem varázslatos világában. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmetek most fog igazán lángolni. Ha a szinglik számát növeled, akkor találkozhatsz egy olyan sráccal, aki az életét is odaadná érted.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, akivel többször összetűzésbe kerültél. Új lehetőséget kell adnod neki. Lehet, hogy követett el ellened különböző dolgokat, de neked most békejobbot kell nyújtanod. Ha továbbra is a haragost szeretnéd játszani, akkor egyedül maradhatsz, és késő bánat, mert egy értékes embert veszíthetsz el.

Karmikus feladatod: Eljött a kemény munka ideje. Kösd fel a gatyád, mert nagyon sűrű hét vár rád. Annyi feladatot zúdítanak rád, amennyit nem szégyellnek, de te állni fogod a sarat, és bebizonyítod, hogy képes vagy eleget tenni főnököd óhajainak.

Bika

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Harcban állhatsz egy barátoddal. Úgy érezheted, hogy az eddigi bizalom semmibe vész, mert valaki egy kisebb csalással elkápráztatja, és olyan hazugságokat duruzsol a fülébe rólad, amitől teljesen kiakad. Jusson eszedbe, hogy egyszer mindenre fény derül, és akkor neked nem lesz mitől tartanod.

Karmikus kapcsolatod: Egy kollégáddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a hátad mögött kibeszél és irigyel. Nem azt veszi észre, hogy te mennyit gályázol nap mint nap, hogy megteremtsd magad és a családod számára a jólétet, csak azt látják, hogy neked mennyivel jobb.

Karmikus feladatod: Kényeztesd el a párodat, mert teljesen le van strapálva. Meglátod, hogy neked is mennyivel jobb lesz, ha boldog és kiegyensúlyozott lesz. Nem fogja feleslegesen felkapni a vizet minden apróságon.

Ikrek

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Ezen a héten pároddal komoly viták alakulhatnak ki az anyagiak miatt. Sokkal többet költesz, mint amennyit gondol, és ez most kiderül. Dühében hajlamos lehet a fejedhez vágni olyan dolgokat is, amelyek miatt nagyon komolyan elgondolkozol a szakításon.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, aki a segítségedet kéri, de anyagi ügyekben ne hozz döntést még miatta se, mert befolyásolhatnak az érzelmeid, és most a józan eszedre van szükség. Ha a döntésed nem lesz jó, ne mást okolj, csak magadat.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden olyan félreértéseket tisztázhatsz, amelyekre már régóta időt kellett volna szakítanod. A héten elgördül előled minden akadály, és sikeresen elindulhatsz a céljaid felé. Önbizalommal és lelkesedéssel vágsz bele mindenbe.

 

Rák

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: A magánéletedben makacsabbá válsz, mint amilyen valaha voltál, de ha nem piszkálnak a szeretteid, akkor békés marad a hangulat. Ha viszont vita alakul ki, akkor a végsőkig harcolsz az elképzeléseidért. Nincs az az erő, amely megállítana az igazad igazolásában, mert most a saját véleményed a legfontosabb.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki miatt kellemetlenségeid lehetnek, mert minden titkod napvilágra kerülhet. Ha nem szeretnéd, akkor tegyél lakatot a szádra, és ne pletykálkodj, mert kiforgathatják a szavaidat.

Karmikus feladatod: A hétvégi bulikból jobb, ha most kimaradsz, és a pihenésre fordítod a szabadidődet. Az éjszakázás könnyen nyomot hagyhat a külsődön, a megszerzett ráncokat lehetetlenség lesz eltüntetni, és a teljesítményedet is visszavetheti.

Oroszlán

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Anyagi helyzeted fényesen alakul, de ne költekezz, inkább fektesd be a pénzed egy részét megtakarításba, a másik részéből pedig vásárolj olyan dolgokat magadnak és szeretteidnek, amelyektől boldognak érzed magad.

Karmikus kapcsolatod: Szerelmeddel lesz karmikus kapcsolatod, aki olyan meglepetéssel áll elő, ami egy cseppet sem tetszik neked. Jó pofát kell vágnod hozzá, mert látod, hogy neki mennyire tetszik, és nem akarod megbántani, de nagyon nehezedre esik, és ezt később meg is mondod neki.

Karmikus feladatod: Ez a hét a meglepetések hete számodra, mert a munkahelyeden olyan bejelentést tesznek, amitől a lélegzeted is elakad. Mielőtt kétségbeesnél, gondold végig higgadtan a hallottakat, mert nagyon kedvező lehet a számodra, csak ügyesen kell keverned a kártyát.


Szűz

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Külföldi utazásod halaszd el, mert ha most fizetsz be egy útra, a végén nagyon sokba fog kerülni, mert olyan nem várt kiadásokra kell számítanod, amelyekkel nem kalkuláltál, és a végén azt a következtetést vonod le, hogy valójában nem érte meg.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki megérti a szabadságvágyadat, de nem hajlandó elengedni. Ez a kettősség egyszerre doppingol és lelomboz. De mindig találtok megoldást a félreértések tisztázására, ettől uralkodik harmónia a kapcsolatotokban.

Karmikus feladatod: Nem vagy egy otthon ülő típus, most mégis minden idődet a lakásod csinosítására fordítanád. Anyagilag megteheted, mert az elmúlt időszak gyümölcsöző volt, és meg tudtál takarítani egy kisebb összeget erre a célra, de nagy változtatásokba ne kezdj, mert megbánhatod.

 

Mérleg

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Kissé kétszínű leszel a héten. A sérelmeket nehezen felejted, és most valakinek azt mutatod, hogy megbocsátottál, de közben a háta mögött kígyót-békát kiabálsz rá. Ennek semmi értelme, mert hamar a fülébe jut, és csak nevetségessé teszed magad.

Karmikus kapcsolatod: Egy barátoddal lesz karmikus kapcsolatod, akit egy különleges ajándékkal lepsz meg. Nagyon nagy örömet szerzel neki, de ennél is nagyobb a te örömöd, mert rájössz, hogy adni sokkal jobb, mint kapni.

Karmikus feladatod: Ha a fejedbe veszed, hogy meghódítasz egy pasit, akkor az úgy is lesz. A férfiak nem tudnak neked ellenállni, és te ezt most ki is használod. Pedig jó lenne megfékezni a vágyaidat, mert már többen a szájukra vettek, miközben ők sem jobbak, csak valahogy ügyesebben intézik az érzelmi életüket.

 

Skorpió

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Szerelmi kapcsolatodban válság alakulhat ki, aminek az oka talán a múltban rejlik. Ha fontosak neked a párod érzései, ne bagatellizáld el a köztetek lévő félreértéseket, mert egy gyors szakításhoz vezethet, ami téged mélyebben érinthet, mint őt.

Karmikus kapcsolatod: Egy családtagoddal lesz karmikus kapcsolatod, akivel régóta feszültség van köztetek. Most egy szerencsés véletlennek köszönhetően alkalmad nyílik tisztázni vele a dolgokat oly módon, hogy egyikőtöknek sem lesznek kellemetlen percei.

Karmikus feladatod: Hinned kell a csodákban. A héten egy varázslatos meglepetésben lesz részed. Mostanában mindenért keményen meg kellett küzdened, és ha valami jó dolog ér, nem is hiszed, hogy valóban igaz. De ezen a héten érhetnek kellemes meglepetések, amelyek szerencsésen irányítják sorsodat.

Nyilas

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Szerencsés lehetsz a szerencsejátékokban, de nagyon fontos, hogy a megérzéseidre hallgass, ne az eszedre. Az életben mindenhez szükség van Fortuna asszony segítségére. Te most sokat nyerhetsz, ha ügyes és bátor vagy.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan pasival lesz karmikus kapcsolatod, aki régóta csapja neked a szelet, de te eddig nem sokat törődtél vele. Mostanában mindenki elkergetsz magad mellől. Ne tedd ezt, mert egyedül fogsz maradni, és különben is, ez a srác igazi érzelmeket táplál irántad.

Karmikus feladatod: Törődj többet egészségeddel. Eddig megúsztad a téli megbetegedéseket, most már ne legyél könnyelmű. Fontos, hogy továbbra is betartsd a higiéniai alapszabályokat, és a táplálkozásod során is olyan dolgokat fogyassz, amelyek segítik az immunrendszered karbantartását.

 

 

Bak

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Jól megvagytok a pasiddal. Te szeretnéd komolyabbra fűzni vele a kapcsolatodat, de úgy érzed, ő még vonakodik. Nagyon szeret téged, de neki a házasság nem változtatna semmit. Ha fondorlatos vagy, meggyőzheted, de érdemes elgondolkoznod azon, mindenáron erre van-e szükséged.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki állandóan zargat, és nem száll le rólad. Olyan üzletbe szeretne belerángatni, amibe tuti, hogy nem fogsz belemenni. Ne beszélj mellé, egyszerűen mondj nemet.

Karmikus feladatod: Meg kell tanulnod uralkodnod az érzelmeiden. Nem szerencsés, hogy minden az arcodra van írva, még akkor sem, ha pozitív dologról van szó. Főleg akkor, mikor támadásba szeretnél lendülni egy magasabb pozícióért. Ellenfeleid azonnal le tudják olvasni az arcodról a gondolataidat, és ezzel előnyhöz juttatod őket.

Vízöntő

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Ne kezeld lazán az anyagi ügyeidet, mert a héten esélyed van a túlköltekezésre, ami a későbbiekben megbosszulhatja magát. Szűkös anyagi helyzeted miatt lecsúszhatsz egy olyan befektetésről, amely rengeteg pénzt hozna a házi kasszába.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan személlyel lesz karmikus kapcsolatod, aki segít megszabadulni néhány fóbiádtól. Mindezt úgy teszi, hogy te észre sem veszed, és pont ez benne a tökéletes. Hétvégén arra eszmélsz, hogy minden rendben van körülötted.

Karmikus feladatod: A sorstól olyan feladatot kapsz, amelyben nincs nagy gyakorlatod. Szedd össze minden erődet. Ha nem vagy biztos magadban, kérj segítséget. Most ne hibázz, mert ha célba érsz, olyan sikerekben lesz részed, amelyek megváltoztathatják eddigi életedet.

Halak

Karma horoszkóp február 06. - 12.Karmikus kötelességed: Sikeresen indíthatsz új vállalkozást, mert üzleti ügyeid jól alakulnak. Ha a héten folyamodsz nagyobb összegű hitelért, sikeres lehetsz, mert játszva megkapod azt az összeget, amelyre szükséged lehet.

Karmikus kapcsolatod: Egy szomszédoddal van karmikus kapcsolatod, a kezdeti nehézségek ellenére a héten kiderülhet, hogy mennyire egy hullámhosszon vagytok, és hogy milyen jól megértitek egymást. Ez egy igazi, hosszú barátság kezdete lehet, amit ne szúrj el azzal, hogy állandóan a múltat emlegeted.

Karmikus feladatod: Boldogság vár rád a héten. Neked csak élvezned kell az öledbe hulló harmóniát. De ha hazaviszed a munkahelyi gondokat, ne számíts sok jóra, mert a családod már nagyon unja, hogy te mindig a benti dolgokkal vagy elfoglalva, és velük nem törődsz eleget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top