nlc.hu
Aktuális
Magyarok a bécsi Operabálon!

Magyarok a bécsi Operabálon!

Egy fiatal magyar táncospár az egyike azoknak a fellépőknek, akiknek keringőjével ma kezdetét veszi a híres bécsi Operabál!

Magyarok a bécsi Operabálon!A Nyugat-Magyarországi Egyetem hallgatói, Gyurkovics Annamária és Lökkös Gergő – képviselik hazánkat a 2010-es Bécsi Operabálon.  
Annamária már tíz éves korától  1998-tól versenytáncol. A miskolci táncos háromszoros formációs magyar bajnok, és Európa bajnoki hetedik helyezett.
A soproni születésű Gergő augusztus végén, az egyetemi balekhéten ( az elsőéves egyetemisták rendezvényén) ismerkedett össze partnerével. Egy születésnapi bulin táncoltak először, és ekkor már érezhető volt, hogy a táncos pár többre hivatott…
Annamária gyermekkori álma valósul meg ma, hiszen a válogatáson ők is bekerültek a szerencsések közé, így a keringő városában táncolhatnak nyitótáncot.
A gazdálkodási és management német nyelvű szakon tanuló diáklány és a pénzügy-számvitel szakos egyetemista ma este a 22 külföldi páros egyikeként léphet a világ egyik leghíresebb rendezvényének parkettjére a Bécsi Operaházban.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top