nlc.hu
Aktuális
Paul McCartney volt neje bíróság előtt

Paul McCartney volt neje bíróság előtt

Bíróság előtt kellett megjelennie Paul McCartney volt nejének: Heather Millst volt alkalmazottja perelte be, amiért állítólag rosszul bánt vele.

A 25 éves dadus hátrányos megkülönböztetés címén követel kártérítést Millstől. A keddi tárgyaláson azt állította, hogy szülési szabadsága után, ahogy visszatért Millshez dolgozni, a híresség megváltoztatta szerződésének feltételeit, majd alaptalan indokokkal mondott fel neki. McCartney exneje könnyek között utasította vissza a vádakat.

Az egykori modell és a világhírű zenész 2008-ban vált el, Mills mintegy 32 millió fonttal (9,57 milliárd forintnyi összeggel) lépett ki a házasságból, amelyből egy kislány született. A dadus szerint Mills kiállhatatlan volt a válási procedúra idején, és minden alkalmazottjának pokollá tette az életét, kifizetetlen túlórákra parancsolta őket. Egy alkalommal állítólag arra kényszerítette a nörszöt, hogy csupa jó dolgot mondjon a McCartney-Mills családról egy tévéstábnak.

“Nem én voltam az egyedüli, aki azokban az időkben így érzett, csak senki nem mer kitálalni” – mondta a fiatal nő, aki heti 260 fontot (közel 78 ezer forintot) kapott azért, hogy vigyázzon a házaspár Beatrice nevű kislányára.

Heather Mills hevesen tagadta a vádakat, állítása szerint a dadus olyan volt számára, mintha lánya vagy barátnője volna. Mills azt is mondta, hogy többi alkalmazottjával – például személyi edzőjével – is mindig jól bánt. “Mindaddig, míg jól végezték munkájukat, semmi rosszat nem hallottak tőlem” – hangoztatta.
A 42 éves Mills szerint a dadus csak pénzt akar keresni a perrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top