nlc.hu
Sztárok
Halálában is zaklatják Daróczit

Halálában is zaklatják Daróczit

Újabb és újabb teóriák látnak napvilágot a tragikus körülmények között elhunyt kormányszóvivő, Daróczi Dávid életével és halálával kapcsolatban. Akik ismerték és szerették, azt mondják: békén kellene hagyni az elhunytat.

Halálában is zaklatják DaróczitNapok óta egy roppant tragikus esemény, Daróczi Dávid halála foglalkoztatja a közvéleményt. A volt kormányszóvivő hirtelen, értelmetlen halála rengeteg kérdést felvet, sokan nem értik, hogy egy ereje teljében lévő, sikeres, szerelmes ember miért dobta el magától az életét. Sokan sokfélét írnak és mondanak, Daróczi barátait, ismerőseit és a családját minduntalan kérdésekkel bombázzák. A néhai kommunikációs szakember családja egyre nehezebben viseli, hogy mindenfélét beszélnek, írnak fiukról, úgy érzik, Daróczit még halálában is zaklatják.

Éppen ezért Daróczi édesapja, Choli Daróczi József csupán annyit kér: hagyják békében nyugodni a fiát, hadd vigye a sírba a titkait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top