nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp (2010. április 30. – május 2.)

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30. – május 2.)

Vajon mit ígérnek erre a hétvégére a csillagok? Napsütés, vihar vagy szélcsend lesz várható az egyes jegyek szülötteinek?

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)KOS: Egész hétvégén energikus és aktív leszel. Használd ki, és menj sportolni, kirándulni! Mindegy, hogy mit csinálsz, a lényeg, hogy mozgásban legyél. Azt kalkuláld be, hogy szombaton minden zárva lesz! A jó hír, hogy a természet nem zárkózik be, csak téged vár, és biztosan lesznek majálisok, amelyek vidám programmal fognak csalogatni. De csak oda menj, ahol derűs, nyugodt hangulatot érzékelsz! Kerüld a túlzsúfolt, lökdösődő rendezvényeket! Vasárnap ne felejtsd el felköszönteni édesanyádat anyák napja alkalmából! Ne csak virágot adj neki, hanem szeretetteljes ölelést – és valamennyit az idődből. Maradj vele, és türelmesen hallgasd végig! Ezzel fogsz igazán örömet szerezni neki.

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)BIKA: A vasárnap lesz majd a te napod. Addig is élvezheted a hétvégét, ha a családoddal töltöd az idődet. „Meglepő” módon most te is jól fogod érezni magad a társaságukban. Menjetek ki valamelyik majálisra! Ügyeskedjetek, próbáljatok ki valami kézművesdolgot: készítsetek forgót vagy nemeztarisznyát! De sétálhattok is egy jó nagyot. Élvezzétek, hogy itt a jó idő, és nem kell benn ülni a négy fal között. Aztán vasárnap öleld meg az édesanyádat szeretettel anyák napján! Tedd addig, amíg még él! Olyan virágot vegyél neki, amit szeret: tavaszi tulipán-gyöngyvirág kombinációt vagy cserepes virágot. Puhatold ki, hogy melyiknek örülne jobban! De készíthetsz saját kezűleg is valamit…

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)IKREK: Ez a hétvége a szerelemről és a párkapcsolatról fog szólni számodra. Ha van már párod, akkor legyél vele minél többet kettesben! Egymásra figyeljetek, és élesszétek fel a szenvedélyt! Ez úgy a legkönnyebb, ha a kedvenc helyeitekre látogattok el, vagy a kedvenc ételeiteket főzitek együtt, és megetetitek egymást, aztán irány a hálószoba! Amennyiben párra vágysz, menj emberek közé, pl. egy majálisra, és ott járj nyitott szemmel! Szembe fog jönni veled. Mosolyogj rá, és ha viszonozza, akkor tudhatod, hogy ő is „felismert”. Vasárnap ne felejtsd el édesanyádat felköszönteni anyák napja alkalmából! Öleld meg személyesen! Vigyél neki virágot addig, amíg nem a sírjára kell!

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)RÁK: Ezen a hétvégén törődj a saját igényeiddel! Ha végre foglalkozol magaddal, akkor egészségesebbnek és fittebbnek fogod érezni magad. Most mindennél fontosabb, hogy regenerálódj, máskülönben le fogsz robbanni. Válassz valami sportos, de nem megerőltető programot, pl. menj biciklizni vagy tollasozni! Ne terheld meg magad, fokozatosan kezdj bele, és az is legyen szempont, hogy jókedvvel – és ne kényszerűségből – tedd! Ha édesanya vagy, akkor fogadd örömmel a gyerekek köszöntését! Ha még él az édesanyád, akkor lepd meg virággal, és ha van időd, akkor süsd meg a kedvenc sütijét, vagyis járj a kedvében! Ez most az ő napja. Szóljon minden róla! Ez nem eshet nehezedre, mert szereted…

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)OROSZLÁN: Remek formában és hangulatban leszel a hétvégén. Senki sem akadályozhat meg abban, hogy végre élvezd a szabadságot. Főleg, ha csupa olyasmit csinálsz, ami a kedvedre való. Ebben mindenképpen legyen aktivitás! Pl. sport. Menj biciklizni vagy görkorizni! Vagy kirándulj, sétálj! De akár kimehetsz az egyik majálisra is. Azon legyen a hangsúly, hogy bármit csinálsz, bárhova mész, azt derűsen tedd, és ne kötelességből! Hiszen kötelességből jut bőven a hétköznapokra. Vasárnap anyák napja van. Méltón ünnepeld meg! Köszöntsd édesanyádat friss, tavaszi virágcsokorral! Vihetsz neki a kedvenc parfümjéből is. Tudod jól, hogy magának úgysem vesz, mert sajnálja rá a pénzt.

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)SZŰZ: Ezt a hétvégét töltsd otthon a családoddal. Ez nem azt jelenti, hogy ki sem mozdulhatsz, de lehetőleg ne mászkálj el egész hétvégén. Foglalkozz kicsit a lakással! Ne csinálj nagytakarítást, de egy kis rendrakással és selejtezéssel gyors és látványos eredményt érhetsz el. Aztán még kimehetsz valamelyik majálisra. Nézz meg mindent, és ott állj meg, ahol valami érdekfeszítőt látsz! Vihetsz haza ötleteket díszítésre vagy sütésre-főzésre vonatkozóan. A vasárnapi anyák napja jó alkalom arra, hogy virággal „elmondd” édesanyádnak, hogy mennyire szereted. Ne gondold, hogy unja a virágot! De ha veszel mellé egy képeslapot, és beleírod, hogy milyen hálás vagy neki, még nagyobb lesz az öröme.

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)MÉRLEG: A mostani hétvégéd alkalmas utazásra és/vagy baráti összejövetelekre. Ebből is egyértelmű, hogy kár lenne otthon gubbasztanod. Mozdulj ki, és remek élményekben lesz részed! Több rendezvény is lesz május 1-je alkalmából. Jobbnál jobb majálisokra mehetsz ki. Válassz ki egyet! De többet is megnézhetsz. Ott maradj, ahol sok mosolygós embert látsz! Pontosan lehet érezni, hogy ott van pozitív energia, ahol az emberek vidámak, és felszabadultan tudnak ünnepelni. Ne feledkezz meg róla, hogy vasárnap anyák napja lesz! Köszöntsd fel édesanyádat, és ha él még, akkor a nagymamádat is! De egy gyermektelen nagynéninek is örömöt szerezhetsz egy csokor virággal. Hidd el, nagyobb a jelentősége, mint gondolnád!

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)SKORPIÓ: Kissé anyagias leszel ezen a hétvégén. Ennek oka az lehet, hogy élvezni akarod a pénzedet úgy, hogy magadra is költhess. Igazad van, de ne ess túlzásba semmilyen vonatkozásban! Próbálj meg olyan majálist meglátogatni, ami ingyenes, és ott ne költs sok pénzt! Sétálj, nézelődj! Az nem kerül semmibe. Viszont a virágon ne spórolj vasárnap! Anyák napja alkalmából méltóan szép csokrot vegyél édesanyádnak. Megérdemli. Emellett időzz nála többet, mint szoktál! Beszélgess vele, és hallgasd meg türelmesen! Az időd és a figyelmed minden ajándéknál többet ér. Majd megtudod te is, ha elég idős leszel, de ha édesanya vagy, akkor már most is érzékelheted ezt. Így könnyen megértheted…

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)NYILAS: A vasárnap délelőtti feszültséget leszámítva szuper lesz ez a hétvégéd. A hangulatod, a közérzeted és a népszerűséged is a topon lesz. Több meghívást fogsz kapni, mint amennyit el tudsz fogadni. Diplomatikusan nyilatkozz, hogy ne bánts meg senkit! Bátran szelektálj aszerint, hogy mihez, ill. kihez van kedved! Megteheted, hogy azokkal töltöd a szabadidődet, akikkel jól érzed magad, és azokat, akik kimerítenek a panaszaikkal, mellőzöd. Ez az egészséges önzés. Ne feledd, hogy vasárnap anyák napja lesz! Vegyél virágot édesanyádnak, és lepd meg valami finomsággal! Olyasmit vigyél, amiről tudod, hogy sajnálja rá a pénzt, vagyis bár szereti, nem veszi meg magának.

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)BAK: Ne feledd, hogy a hétvége a pihenésről szól! Lazíts, és töltődj fel energiával, vagyis csupa olyasmit csinálj, amihez van kedved! A kötelező dolgoktól nyűgös leszel. Muszáj pihenned, mert ha nem teszed, meg fogsz betegedni. Vedd komolyan, mert most valóban az egészséged a tét! Hisz pontosan tudod, hogy nem lehet lazítás nélkül folyton hajtani. Vasárnap déltől elemedben leszel. Teljesen magadra találsz, szinte feltámadsz. Így derűsen köszöntheted fel édesanyádat anyák napja alkalmából. A virág mellé add ajándékba az idődet is, vagyis kivételesen ne rohanj! Beszélgess vele, és hallgasd végig! Tiszteld meg azzal, hogy érdeklődve figyelsz rá! Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz…

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)VÍZÖNTŐ: Remek hétvége vár rád. Különösen akkor, ha a barátaiddal töltöd, és természetesen a pároddal. Mókázzatok, játsszatok, és csináljatok valami vidám programot! Menjetek ki valamelyik majálisra, és üljetek fel a ringlispílre! Emellett legyen időd a párodra úgy, hogy kettesben vagytok! Szenvedélyes órákat tölthettek el, ha elvonultok a világ zajától, és csak egymásra figyeltek. Próbáljátok ki a csokifondüt! Etessétek egymást! Ez vérpezsdítő előjáték lesz. Utána már történjen az, aminek kell! Vasárnap délelőtt vigyázz a pénzedre! Anyagi kár érhet, ha nem figyelsz. Ettől függetlenül vehetsz virágot édesanyádnak anyák napja alkalmából. Mellé adj egy nagy, meleg és szeretetteljes ölelést is!

Hétvégi horoszkóp (2010. április 30-május 2.)HALAK: Vigyázz, mert vasárnap délelőtt puskaporos lesz a hangulat! Ezt leszámítva kitűnő hétvégéd lesz. Szombaton a munka ünnepét pihenéssel ünnepeld, de gondolatban adj hálát, ha van munkád! Ha nincs, akkor kérd, hogy mielőbb találj! Közben ne feledd, hogy hétvége van! Ez a kikapcsolódásról szól. Menj ki valamelyik majálisra! Élvezd a jó időt és a vidám társaságot! Nézelődj, de ne költs sokat! Vasárnap délelőtt maradj otthon, és minél kevesebb emberrel találkozz! Így csökkented a vita százalékos esélyét. Édesanyádat ráérsz ebéd után felköszönteni. Vigyél neki rengeteg virágot, és mondd meg, hogy milyen hálás vagy neki! Hiszen nem mást köszönhetsz neki, mint az életedet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top