nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp (2010. június 18-20.)

Hétvégi horoszkóp (2010. június 18-20.)

A Vízöntő jó formában lesz, a Nyilas mozgalmas napok elé néz, és az Oroszlánoknak sem árt egy kis utazás, jövés-menés. Nézd meg, hogy neked mit ígérnek a csillagok erre a csodás nyári hétvégére!

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.KOS: Ha pénteken nem betegszel meg, akkor izgalmas és szerelmes hétvége elé nézel. Vigyázz magadra! Ne igyál hideget, és ne egyél túl gyorsan! Az egészséged megőrzése a záloga a hétvégédnek. Betegen nem randizhatsz és nem szerelmeskedhetsz, vagyis jobban jársz, ha megelőzöd a bajt. Szombattól ad át magad a szerelemnek! Engedd, hogy elvarázsoljon, elcsábítson! Ha van már párod, akkor vele legyél kettesben! Csináljatok közös programot, de lehetőleg rekesszétek ki a külvilágot, legalábbis egy időre. Ne nyüzsögjenek a barátok és/vagy a gyerekek folyton körülöttetek! Amennyiben még keresed az igazit, nyisd ki a szemed, mert ott lesz a közeledben! Akkor látod meg, ha készen állsz egy új kapcsolatra.

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.BIKA: Ha az egész hétvégéd olyan lenne, mint a pénteked, akkor nem lenne okod panaszra. Élvezd ki ezt a napot! Ha lehet, vegyél ki egy nap szabit, és csak azt tedd, amihez kedved van! Ezzel feltöltődhetsz, és kevésbé leszel nyűgös a hétvége további részében. Most az egészségeddel kell törődnöd. Ezt addig tedd, amíg még nem vagy beteg! Hiszen tudod jól, hogy a megelőzés mindig egyszerűbb és olcsóbb. Ne feledd, hogy nem lehet folyton másokat pátyolgatni! Most jössz te. Minél többet leszel friss levegőn, annál jobban fogod érezni magad testileg és lelkileg. A tér, a napsütés, a szabadság most a legjobb gyógyszereid. Sétálj, kirándulj vagy napozz, de csak óvatosan!

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.IKREK: Kitűnő hangulatban leszel egész hétvégén. Igaz, hogy lesznek kisebb-nagyobb feszültségek körülötted, de ezeket most frappánsan le tudod pattintani magadról. Látod, ez a cél: hogy ne engedj be mindenféle hatásokat, vagyis ne mások hangulata, illetve problémái határozzák meg a te hétvégédet. Élvezd az életet! Keresd a boldogságmorzsákat! Ha ügyes vagy, egész „lakomára” valót összeszedhetsz. Ehhez az kell, hogy észrevedd, mennyi örömforrás van a közeledben. Egy finom fürdő, egy isteni fagyikehely, egy szerelmes ölelés, barátok, szerelem stb. Ez mind a tied, ha meg- vagy beengeded. Természetesen kicsi az esélye, hogy mindez házhoz megy, tehát ki kell mozdulnod. Menj társaságba, és figyelj!
 
Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.RÁK: „Otthon, édes otthon” – ez lesz a hétvégéd mottója. Élvezd az otthonod kényelmét! Varázsolj meghitt hangulatot! Engedd el a fantáziádat, és adj teret a kreativitásodnak! Ötletekért elmehetsz egy lakberendezési áruházba, de ahelyett, hogy horribilis összegeket hagynál ott, készítsd el saját kezűleg! Pl. hobbiboltban vagy kertészetben vehetsz natúr cserepet, amelyet kedved szerint kifesthetsz, vagy a függönyödet feldobhatod szalmavirágokkal. A lényeg, hogy minél vidámabb színeket használj. Emellett szervezz valami közös programot a családoddal! Menjetek el fagyizni vagy tollasozni! De ha engedi az idő, akkor grillezhettek a kertben. Hívjátok át a szomszédokat is, így még jobb lesz a hangulat…

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.OROSZLÁN: Muszáj lesz kimozdulnod a hétvégén, ha nem akarsz teljesen leamortizálódni. A fekvés, az alvás most kevésbé fog pihentetni, mint az élmények. A legjobb az lenne, ha fognád magad, és elutaznál. Nem kell méregdrága szállodába menned. Keress egyszerűbb magánszállást! Előszezonban minden olcsóbb. Azt is megteheted, hogy nem alszol ott, csak mész meg jössz. Mindegy, melyiket választod, a lényeg, hogy dugd ki az orrodat. Gyere ki a „csigaházadból”! Nagyszerű kalandok várnak rád. Ezenkívül jó hatással lenne rád egy vidám társaság is. Csald el a barátaidat! Üljetek ki egy étterem teraszára, és beszélgessetek! Minél többet nevettek, annál intenzívebben feltöltődtök pozitív energiákkal.

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.SZŰZ: Ha jót akarsz magadnak ezen a hétvégén, akkor vegyél mindent a lehető leglazábban! Szinte minden napra jut valami bosszankodnivaló. Tehát okod lenne, kérdés, hogy mi a célod. Amennyiben derűs hétvégére vágysz, ne engedj be semmilyen negatív hangulatot. Neked is jár a pihenés és a kikapcsolódás. Szükséged van regenerálódásra, máskülönben nem fogod bírni a következő heti hajtást. Épp ezért csinálj olyan programot, amely feledteti veled a napi gondokat! Menj ki a természetbe! A fák nem idegesítenek. A madárcsicsergés nem stresszel. Sőt, ezek segítenek letenni a terheket. Vihetsz magaddal egy jó könyvet is. Ha családdal vagy barátokkal mész, akkor csak a jókedvnek adj teret, a többit állítsd le!

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.MÉRLEG: Most aztán tényleg rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a hétvégéből. A Hold a Mérleg jegyében lesz, ami egyrészről jó, másrészről nem kifejezetten. Azért jó, mert magadra tudsz figyelni. Végre a te igényeid is szempontként fognak megjelenni, ugyanakkor érzékenyebben fogsz reagálni a külvilág „akcióira”. Tehát minden a te reakcióidon múlik. Legyél következetes, és azt, ami vagy aki idegesít, távolítsd el, vagy kerüld el nagy ívben! Csak olyan barátokkal találkozz, akik „jó fejek”, akikkel lehet jókat beszélgetni és nagyokat nevetni! Olyan programot találj ki, amely kikapcsol a hétköznapok gondokkal terhes körforgásából. Menj sétálni, strandolni, úszni! Legyél minél többet friss levegőn!

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.SKORPIÓ: Ez egy tipikusan lazítós hétvége lesz a számodra, illetve kellene hogy legyen. Szóval tőled függ, hogy folytatod-e a heti robotot, vagy végre engedélyezel magadnak egy kis pihenést. Ne hagyd, hogy mindenki rángasson! Folyton van, aki csak tőled várhat segítséget. De mikor jössz te? Tiszteld a tested terhelhetőségét, és adj lehetőséget a regenerálódásra! Ha ezt nem teszed meg, akkor ágynak fogsz esni, és ott majd pihenhetsz. Inkább menj ki a strandra vagy egy nagy parkba, vigyél egy jó könyvet vagy újságot! Ha van kerted, akkor alakíts ki egy csendes, meghitt sarkot, és ülj ki oda! Vigyél magaddal gyümölcslevet vagy jegesteát, és élvezd ezt a nyári hétvégét!

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.NYILAS: „Haverok, buli…” – ez eseménydús hétvége lesz. Mivel hétvége van, csak azt tedd, amihez kedved van! A kötelességeket hagyd a hétköznapokra! Élj végre magánéletet! Találkozz a barátaiddal, és menjetek szórakozni. Ha vannak gyerekek, akkor a nappali programra őket is vihetitek magatokkal. Akár grillezhettek vagy süthettek kinn a szabadban, hiszen nyár van, ami minden szabadtéri programnak kedvez. Használjátok ki! De ha úgy tartja kedved, akkor egyedül is kellemesen eltöltheted az időt. Menj el sétálni olyan helyre, ahol kevés ember van, de annál több „természet”. A csend segít, hogy letehesd a napi gondokat. Szemlélődj, és legyél a jelenben! Csak így élvezheted a pillanat csodáját.

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.BAK: Ha ahhoz van kedved, akkor ez a hétvége pezsgő társasági élettel fog telni. Több meghívást is kaphatsz. Tegyél eleget mindegyiknek! Nézz be mindenhova, és maradj ott, ahol jól érzed magad! Ez vonatkozik családi és baráti „rendezvényekre” is. Ne feledd, hogy nem kell jó pofát vágnod ahhoz, ami nem szórakoztató. A kötelező programokat hagyd a hétköznapokra. A hétvége legyen a szórakozásé és a kikapcsolódásé. De ha úgy tartja kedved, akkor menj ki a szabadba! A friss levegő, a mozgás és a tér gyógyító hatással lesz rád. Most különösen a magaslatok fognak vonzani. Menj fel egy hegy tetejére, és onnan nézz körül! Egészen új perspektívákat fogsz találni – szó szerint és átvitt értelemben is.

Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.VÍZÖNTŐ: Nagyon jó formában leszel ezen a hétvégén. A közérzeted és a hangulatod is kitűnő lesz. Menj emberek közé, mert ott tudod kibontakoztatni az erényeidet. Hiszen te igazi társasági ember vagy, akit imádnak hallgatni a többiek. Mindig új szempontokat és érdekes színt viszel a társalgásba, tehát nincs más dolgod, mint önmagadat adni. Emellett figyeld az igényeidet is! Ha egy csendes délutánhoz jobban van kedved, akkor menj le sétálni, vagy ülj ki a kertbe! De az is jó ötlet, ha elutazol, és élményeket gyűjtesz. Vigyázz, mert most nem attól leszel kipihent, ha otthon fekszel, alszol, eszel és tévézel! A mozgás, a friss levegő sokkal jobb hatással lesz rád.


Hétvégi horoszkóp 2010. június 18-20.HALAK: Ezen a hétvégén nagy lesz a kísértés, hogy többet költs, mint amennyi a kereted. Legyél észnél, és ne csábulj el! Minden nyáron lehet új fürdőruhát meg strandfelszerelést venni, de ki győzi ezt anyagilag? Ne vegyél meg mindent, mi szem-szájnak ingere! Ezenkívül előre tervezd meg a hétvégi menüt, készíts bevásárlólistát, és tartsd magad ehhez! Ha vendégeket vársz, akkor is megoldhatod olcsón az egészet, ha nagy gyümölcstálat készítesz, és házilag sütsz apró pogácsákat. Ha van hozzá kedved, akkor nézhetsz az interneten vendégváró falatokat is, például túrós kiflit, mákos muffint vagy zöldséges fasírtgolyót. Bátran újíts! Meglátod, élvezni fogod, és nagy sikered lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top