nlc.hu
Szabadidő
Olasz világsztárok foglalják el Velencét!

Olasz világsztárok foglalják el Velencét!

A Velencei tónál nyolc hétvégén át látványos programokkal és koncertekkel várják a vendégeket. A szombati Azzurro Party sztárvendége a világhírű a Ricci e Poveri lesz. Éljen a Dolce Vita!

A V-party plus nevet viselő rendezvénysorozaton számos hazai- és külföldi előadó is képviselteti magát, június 26-án például az olasz sztár együttes, a Ricchi e Poveri is fellép a Velencei Vizi Vár Rendezvényparkban.  

Ugyanúgy néznek ki, mint 30 éve!” – ezt állítja Gianni Annoni a Ricchi e Poveri együttes tagjairól, akikkel szombat este együtt lép fel. Gianni lesz ugyanis az est házigazda, aki a hamisítatlan olasz hangulatért felel majd, a Gazdagok és Szegények pedig a világsztárok, akik minden világslágerüket elhozzák magukkal.

Június 26-án hallható lesz a Mamma Maria, a Voulez vous danser vagy a Ciao Italy is. Ricchi e Poveri már negyven éve aratják a sikereket világszerte – meséli Gianni, aki szerint éppen a Mamma Maria az a dal, amely bárhol a világon beazonosítja az olaszokat. Mindenki ismeri, nagyon egyszerű dallama és szövege van, és annak is fülbemászó, aki nem tud olaszul – mondja Gianni, majd hozzáteszi: a Ricchi e Poveri együttes úttörő volt abban a tekintetben, hogy olaszként először tudtak ekkora világsikerre szert tenni. Azt is bevallotta: fiatal korában barátaival pikáns paródiákat is írtak a Ricchi e Poveri dallamaira. És külsejük akkor is nagy teljesítmény, ha a plasztikai sebész műve.

Olasz világsztárok foglalják el Velencét!

 

Hajózni szeretnének az olasz világsztárok Velencén

A Ricci e Poveri szombaton érkezik hazánkba, este koncerteznek, majd egy éjszakát töltenek valamelyik part menti szállodában. Egyetlen extra kéréssel rukkoltak elő csupán: szeretnének egyet hajókázni a Velencei tavon! És hogy még otthonosabban érezzék magukat a magyar Velencén, az est házigazdája maga a már magyar-olasz Gianni lesz!

Azzurro Party

Szárvendég: Ricchi e Poveri

Mikor? 2010. június 26. 20.00-tól

Hol? Velencei Vízi Vár Rendezvényközpont (Északi Strand)

Belépő: elővételben 3500 Ft, a helyszínen 4200 Ft

Bővebb infó: www.vvvstrand.com »

A Ricchi e Poveri honlapja »

Nézd meg az együttes leghíresebb dalainak videóit!

Voulez vous danser:

 

Mamma Maria:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top