Elkészítés:
Előkészületek: Testünket ősztől tavasz végéig stressznek tesszük ki, kifárasztjuk, hullasápadtra aszaljuk munkahelyünkön. Fogjuk a vizet és magas hőmérsékleten egész tavasszal melegítjük, majd rekreációs környezetbe helyezzük, körülvéve fákkal (pl. pálmafákkal), homokkal, vattacukrossal, lacipecsenyéssel, halsütővel, más ínycsiklandó körítéssel.
Ha a test mindkét oldalon enyhén átsült, hozzákezdhetünk az úszás közvetlen előkészítéséhez. Vigyázzunk, oda ne kapjon, mert az jelentősen rontja a későbbi összhatást.
A gerinc menti húsok ízléses megkeményítése érdekében a víz színén hasmánt és háton is mozgassuk át testünket, a vizet karjainkkal többféle módon is kavarjuk! Ezáltal nem csak azt érjük el, hogy közben nem unjuk halálra magunkat, de a későbbi tálalás során testünk tartása jobban harmonizál a csábító körítéssel.
Az így elkészült úszást mindenkinek ajánlom napszaktól függetlenül.
Tipp:
Az élvezeti hatás fokozható, ha több személyre készítjük.
Tálalás:
Az így elkészített barnára sült sovány testet könnyed világos ruhában tálaljuk, koktéllal, vagy lágy borral. Ha nagyon jól sikerült remekművünk, anyakönyvvezető segítségével házastársat is adhatunk hozzá.