Sztárok

Meglepő és botrányos sztárszakítások

Az elmúlt hónapokban számos – látszólag boldog – sztárpár intett búcsút egymásnak, sokkolva döntésükkel közvetlen környezetüket és rajongóikat is.

Kiss Ramóna és Tóth Norbert öt és fél év után döntöttek úgy, hogy inkább külön folytatják. A Barátok közt sztárja és a focista igazi álompárnak számított, az újságok többször is megírták, hogy már az esküvőt tervezik. Való igaz, a pár maga is gondolt arra, hogy házassággal esetleg elmélyülhet a kapcsolatuk, de végül a másik megoldás mellett döntöttek: szakítottak.

Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma-archívum/Szabolcs László

Egyes hírek szerint egyébként a pár kapcsolata az utóbbi időben csupán a külvilág szemében volt eszményi, a valóságban nagyon eltávolodtak egymástól, és néhány flörtölős SMS erejéig a focista kikacsintott a kapcsolatból.

Dundika három esztendeje ment hozzá szerelméhez, Lacihoz, ötéves együttjárás után. Miután 2005-ben a legdögösebb nőnek választották, rengeteg ajánlatot kapott férfiaktól, de ő hűséges volt vállalkozó szerelméhez. Látszólag imádták egymást, rajongtak a másikért. A közelmúltban éppen ezért bombaként robbant a hír, hogy a pár elválik egymástól. „Nincs harmadik fél egyikünk életében sem – nyilatkozta Dundika. – Az utóbbi három hónapot szinte végig Pesten töltöttem, egy DJ tanít a szakma fortélyaira, mellette énekelek is, s bár igyekeztünk minél többet együtt lenni, eltávolodtunk egymástól. A babával is sokáig próbálkoztunk, ha sikerül, biztosan minden másképp alakul.

Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma-archívum/Szabolcs László

Laci előtt egy három és fél éves kapcsolatom volt, vele meg nyolc. Azaz közel tizenkét éve komolyan lekötöttem magam. Úgy néz ki, most jött el az én életemben az az idő, hogy kipróbáljam, milyen egyedül, milyen az, amikor csak magamra számíthatok – mondta a nyuszilány, aki nem szabadul könnyen hites urától. – Mivel már jóval az esküvőnk előtt hivatalosan felvettem Laci vezetéknevét, ami az anyakönyvembe is bekerült, így ezentúl is Szentiványi Hajnalka maradok majd” – magyarázta.

Bálint Toncsi évekig kitartott a zűrös ügybe keveredett, még le is tartóztatott Földesi Szabó László mellett, de mégis magára maradt gyermekével. Kislányának, Liliennek az édesapja ugyanis más nők oldalán is kereste a boldogságot. És hogy még nehezebb legyen lenyelni a keserű pirulát: Toncsit épp a férfi frissen dobott barátnője világosította fel a tényekről, üzenetet hagyva a fiatal anyuka honlapján.

Fotó: Sanoma Archív/Besenyei Gergely
Fotó: Sanoma-archívum/Besenyei Gergely

Miután Antónia utóda is lapátra került, egy kineziológusnő vette át tőle a stafétabotot. Antóniát nagyon megviselte a szakítás, de úgy döntött: kislánya miatt nem hagyja el magát, hanem megerősödik, és megáll a saját lábán. Sőt, nem elképzelhetetlen, hogy esetleg a szerelem is rátalál.

Úgy tűnt, hogy Kásás Tamás, a nők vágyainak tárgya révbe ért modell kedvese, Heincz Eszter oldalán. A háromszoros olimpiai bajnok pólós két évvel ezelőtt fülig belehabarodott a 2006-os Miss Balaton közönségdíjasába. A lány még Olaszországba is követte a sportolót. Úgy tűnt, a korábbi szívtipró megállapodott, és látszólag az is hatással volt rá, hogy nála fiatalabb csapattársa és egyik legjobb barátja, Madaras Norbert tavaly apa lett.

Fotó: Sanoma Archív/Tóth Beáta
Fotó: Sanoma-archívum/Tóth Beáta

Tamás lett a kisfiú tiszteletbeli keresztapja, és Eszter is sokat játszott a kisbabával. Talán éppen Norbiék felhőtlen boldogságát látva érlelődött meg Eszterben a gondolat, hogy ő is vágyna már hasonlóra. Úgy tudjuk, ez is közrejátszott abban, hogy a pár szakított, ugyanis nem ugyanúgy tervezték a jövőt.

Ugyan a felek tagadják, de hónapok óta makacsul tartja magát a pletyka, hogy nincs minden rendben Tornóczky Anita házasságával. A párhoz közel álló források szerint már fél éve külön élnek jóképű üzletember férjével, de ők ezt hevesen tagadják. Az mindenesetre sokakat elgondolkodtat, hogy a házaspár az utóbbi időben gyakran járt el szórakozni, csak éppen külön-külön…

Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma-archívum/Steindl Gabriella

 

 

Külföldön a nejek alaposan megkopasztják a sztárokat

Szakítani a külföldi sztárok életében is roppant fájdalmas, de határainkon túl a kenyértörés nemcsak szomorúsággal jár, hanem pereskedéssel is. Az elmúlt esztendők külföldi sztárszakításai szinte kivétel nélkül a tárgyalóteremben végződtek, alapos kopasztással. Hogy kik kopasztottak? A csalódott hölgyek természetesen… 

10 legdrágább válás a szórakoztatóiparban:
1. Tiger Woods golfozó, 2010, 300 millió dollár

2. Neil Diamond énekes, 1994, 150 millió dollár
3. Steven Spielberg, 1989, 100 millió dollár
4. Harrison Ford színész, 2004, 85 millió dollár
5. Kevin Costner színész, 1994, 80 millió dollár
6. Sir Paul McCartney, 2007, kb. 60 millió dollár
7. James Cameron, 1999, 50 millió dollár
8. Michael Douglas, 1998, 45 millió dollár
9. Lionel Richie énekes, 2004, 20 millió dollár
10. Mick Jagger, 1999, 25 millió dollár

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top