nlc.hu
Öltözködjünk
Címlaplány lehet bárki a hétvégén

Címlaplány lehet bárki a hétvégén

A divaté és tiéd lesz a főszerep a Duna-Plázában az elkövetkező három napban, stylist, sminkes, asztrológus és még számtalan meglepetés vár.

Címlaplány lehet belőled a Duna Plázában, a bevásárlóközpont ugyanis háromnapos divatprogrammal ünnepli az őszt. A vállalkozó kedvűeket vörös szőnyeggel, fotósokkal és egyéb eddig csak sztároknak járó kiváltságokkal várják, stylistoktól megtanulhatod, hogy melyek a számodra legelőnyösebb ruhadarabok, miközben az ország egyik legismertebb divatfotósa egy sminkes és egy fodrász segítségével csinál belőled igazi címlaplányt. Sőt arra is fény derül, hogy mi a híres photoshop titka, és hogy válhatsz Angelina Jolie-vá, néhány kattintás után.

Csütörtöktől szombatig (október 14-16.) naponta két „levegőben” tartott divatbemutató gondoskodik arról, hogy tisztában légy, melyek az idei őszi-téli szezon legújabb trendjei, az esemény háziasszonya pedig nem más, mint a Cafe Tv riportere Peller Mariann.

Címlaplány lehet bárki a hétvégén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top