nlc.hu
Tuti Tippek
Susan Boyle egykori nyomorának helyszínén karácsonyozik

Susan Boyle egykori nyomorának helyszínén karácsonyozik

Susan Boyle szegényes sorházi lakásában, öreg macskájával ünnepel. Anglia új csillaga mellényzsebből kifizethetné, hogy fényűző körülmények között karácsonyozzon, a makacs asszony azonban ragaszkodik régi környezetéhez.

Susan Boyle egykori nyomorának helyszínén karácsonyozikBár dúskál a pénzben, továbbra sem költözik el, és ütött-kopott otthonában tölti a karácsonyt Anglia új kedvence, Susan Boyle. SuBo első albuma, az I Dreamed a Dream című korong még csak néhány napja jelent meg, ám közel 500 ezres eladást produkálva máris minden idők legsikeresebb debütálásának számít a szigetország lemezpiacán. Az egykori kóristából milliomossá lett asszony könnyedén megtehetné, hogy puccos új helyen állítson karácsonyfát, ám ő ragaszkodik hajdani nyomorult életének színhelyéhez.
„Most már elfogadom, hogy az életem sohasem lesz a régi, az otthonomat azonban nem fogom elhagyni. Ott akarok élni ahol eddig, hogy soha ne felejtsem el, honnan indultam” – magyarázta a negyvennyolc éves sztár. Susan Boyle ráadásul úgy érzi, egyetlen társa, Pebbles cica sem lelkesedne egy új otthonért: „A macskák köztudottan utálnak költözni, és ez alól Pebbles sem kivétel. Egész életében itt élt, biztos vagyok benne, hogy borzasztóan megviselné a költözés.”
A negyvennyolc éves skót háziasszonynak az idei év sosem tapasztalt izgalmakat hozott az életében. Tavasszal csaknem öt perc alatt lett világhírű, miután csodálatos hangján dalra fakadt a Britain’s Got Talent című tehetségkutatóban. A műsor nézőserege és zsűrije döbbent áhítattal nézte az előnytelen külsejű asszonyt, aki azonban végül mégsem diadalmaskodott a versenyben. Boyle nem bírta feldolgozni a kudarcot, és pszichiátriára került. Sokan egy petákot sem adtak volna azért, hogy talpra áll, a varázslatos tehetségű asszony azonban rácáfolt a kétkedőkre hihetetlenül sikeres lemezével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top