Sztárok

Catherine Zeta-Jones újra gömbölyű – fotó

Az elmúlt hónapokban nem csupán Michael Douglasról érkeztek aggasztó hírek, hanem feleségéről, Caherine Zeta-Jonesról is. A színésznő sokat fogyott, korábban telt arca beesett, mellei szinte eltűntek.

Catherine Zeta-Jones újra gömbölyű-fotó Zeta-Jones ráadásul megpróbált Victoria Beckham örökébe lépni különleges öltözködési stílusával, de egyáltalán nem álltak jól neki a túlságosan is mintás, színes, szűk ruhák.

Ám szerencsére ez az időszak lezárult, Catherine újra gyönyörű, újra ragyog a súlyos betegségből felgyógyult férje oldalán,  s szembetűnő az is, hogy újra magára kapott néhány kilót, hiszen visszanyerte gömbölyded formáját.

– Catherine újra tud nevetni, boldog és kiegyensúlyozott. Mielőtt  Michael beteg lett, görcsösen ragaszkodott ahhoz, hogy csak a külső a lényeg, de az utóbbi hónapokban átértékelte az életét. Újra rendesen eszik, jókat iszik, s visszatért belé az élet. Ő is újjászületett, nem csupán Michael – mondta el a brit Daily Mailnek a pár közeli ismerőse. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top