Aktuális

Megvadult kutyák támadtak egy 15 éves fiúra

Egy arra járó autós mentette meg az életét. A család szeretne köszönetet mondani neki, de nem tudják, hol keressék.

Megvadult kutyák támadtak rá egy 15 éves fiúra Berhidán. A fiatal fiú életét egy ismeretlen nő mentette meg, aki éppen jókor járt arra az autójával – számolt be róla a Tények.

A fiú iskolába indult, amikor váratlanul két kutya támadta meg. Az állatok leteperték, feltépték a nadrágját, és összeharapdálták a lábát, miközben a járdáról az úttestre vonszolták. Ekkor érkezett egy autós, aki először dudálni kezdett, hogy elijessze a kutyákat, majd a táskájával ütötte őket, így a fiúnak volt ideje arra, hogy gyorsan beszálljon az autóba. Ezután a nő hazavitte, a szülők pedig azonnal orvoshoz fordultak, hogy fiuk megkapja a szükséges kezelést.

A két kutya a feltételezések szerint egy háztól szökött ki, de a fiú nem tudta biztosan azonosítani őket. A helyiek szerint ugyanakkor rengeteg kóbor kutya is van a környéken. Egy állatmentő szerint a két kutya azért támadhatott, mert nem megfelelő körülmények között tartották őket.

A sokkos állapotban lévő fiú azt mondta édesanyjának: azt hitte, meg fog halni, amikor az állatok a lábát marcangolták. A család most szeretne köszönetet mondani az ismeretlen megmentőnek, de nem tudják, hol keressék.

A Tények riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top