nlc.hu
Trend
Tavaszból nyárba – átmeneti darabok (X)

Tavaszból nyárba – átmeneti darabok (X)

Amint azt az elmúlt években megszokhattátok, a téli hideg után hirtelen érkezik a felmelegedés, a tavaszi időjárás már szinte teljesen kimarad. Ilyenkor érdemes átmeneti darabokat is belecsempésznetek az adott outfitbe, mert a túl lenge öltözet könnyen vezethet egy kellemetlen meghűléshez.


Mindig tartsatok magatoknál egy kiskabátot. Idén tavasszal nagyon divatos kabátfazonokkal találkozhattok a fast fashion és a second hand boltokban. Egy trendi trench coat, azaz ballonkabát például tökéletes választás lehet egy casual business lookhoz. Ha csajosabb, street style szettet választotok, akkor érdemes a divatot előtérbe helyezni. Egy szűk, magas derekú farmerhoz tökéletes választás egy bővebb „boyfriend” fazonú farmerkabát, amit rojtozás, hímzés, flitter, bőr- vagy egyéb rátétek díszítenek. A rátétek tavaszi szimbólumokat ábrázolnak: madárka, virágok, napocska, szivárvány és ezek variációi.

Természetesen a bő fazon mellett megtalálhatjátok a csajosabb szettekhez tökéletesen illő, csinos kiskabátokat is. Ezeken a darabokon is lehetnek divatos fodrok, érdekes cipzár- és zsebmegoldások.

Színeket tekintve a tavasz és a nyár egyik legkedveltebb árnyalata a lila lesz, de ezek mellett a pasztellszínek, az intenzív árnyalatok és a metál is hódít majd.

A „réteges öltözködés” kulcsszava az átmeneti időszaknak. Nyári ruhák alá érdemes felvenni egy kis atlétát, de akár harisnyát is tarthattok magatoknál. Így ha melegebb az idő napközben, a trikót és a harisnyát is könnyedén lekaphatjátok magatokról. Egy nyári virágos, könnyed muszlin kisruhához, nagyon vagány párosítás lehet egy bőrdzseki, ami szintén az átmeneti darabokhoz tartozik. Esős időben pedig egy mintás esőkabáttal vihettek színt a szürke hétköznapokba.


A sportosabb vonal képviselőinek érdemes bomberdzsekit választaniuk, ez a fazon tornacipőkkel és sliponokkal remek párosítás.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, akkor látogass el az oldalamra,  jelentkezz be egy INGYENES stílustanácsadásra, és a Háda üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.


További ötletek és képek

Ágoston Bettina stylist
Háda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top