Aktuális

Az első randevútól az esküvőig

Korábban a szerelmespár szinte sohasem nyilatkozott, így az angol sajtó is csak "bennfentesek" és "közeli barátok" révén tudta rekonstruálni a szerelem történetét. Mi is megpróbáltuk ezekből a morzsákból összerakni a kapcsolat alakulását.

Barátságból szerelem?

Az első randevútól az esküvőigBár a brit sajtó mára már tényként kezeli, hogy a szerelem azonnal fellángolt a trónörökös és menyasszonya között, amikor bemutatták őket egymásnak, sokan tudni vélik, hogy a kapcsolat lassabban és nehézkesebben indult. „Kate kislánykora óta szerelmes volt Vilmosba, így ő tinédzserkori bálványát látta eleinte a fiúban. Vilmosnak pedig pontosan Kate a zsánere, tehát az sem meglepő, hogy ő is azonnal járni akart a lánnyal” – tájékoztatta a sajtót a trónörökös egyik kollégiumi társa. „Az első másfél évben azonban még Kate és Vilmos sem tudta eldönteni, hogy életre szóló barátság vagy egy lángoló szerelem alakul közöttük. Nekünk, akik gyakran voltunk tanúi a beszélgetéseiknek és együtt jártunk velük bulizni, az egyik pillanatban úgy tűnt, mintha egy házsártos házaspár lennének, a másikban szerelmesen pillantgattak egymás felé és néhány perc múlva ugratni kezdték egymást. Mi pedig nem értettük, mi történik… ”

Költözzünk össze egy jó nagy házban…

A trónörökös és barátnője az egyetem első évében ismerkedtek meg, a másodikban pedig már négy évfolyamtársukkal közösen béreltek lakást. A megbízható barátok és lakótársak évekig hallgattak arról, hogy mi történt a bérelt ház falai között. Mára azonban a brit sajtó tényként kezeli, hogy a trónörökös és menyasszonya ettől a pillanattól fogva – néhány különköltözést leszámítva – együtt él. A lakótársak annyit mindenesetre elárultak, hogy mindketten jóval háziasabbak, mint azt Anglia leendő királyától és királynéjától elvárhatnánk. És természetesen ők is ágyban szeretnek reggelizni, a kávét pedig Vilmos főzi kedvesének.

Minden részletet megtudhatsz az esküvőről a Nők Lapja mellékletéből!

Az első randevútól az esküvőig

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top