nlc.hu
Ezo
Hétvégi horoszkóp június 10-től

Hétvégi horoszkóp június 10-től

A Halak elmerülnek a spiritualitásban, a Vízöntők sötétebben látják a helyzetet, mint amilyen valójában, a Skorpiók mesebeli királylányokká változnak, az Ikrek pedig shoppingolnak – a pünkösdi hosszú hétvége mindenkiből előhozza rejtett oldalát!

KOS
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlA péntek még a kihívások jegyében telik a Kosok számára, akik képesek lesznek úgy felpörögni a hét utolsó munkanapján, hogy a háromnapos pünkösdi hétvégén végig a munkán kattogjon az agyuk. Mostanában egyébként is nehezen szabadulsz meg a negatív gondolataidtól, ezért jobb lenne vigyázni arra, hogy ne „ragadjon benned” a munkahelyi stressz. Használd a hétvégét arra, amire való: szórakozásra és álmodozásra. Nyugodtan engedd el a fantáziádat és álmodozz bármiről. Sőt! Ezen a hosszú hétvégén nemcsak az álmodozás, de az álmok is nagy jelentőséggel bírnak majd, jegyezz le minden éjszakai álommozit. Ha mesebeli lényekkel, tündérekkel vagy unikornisokkal álmodsz, az különösen jó jel!
Hétvégi tipp: Bátran próbálj ki újdonságokat és újításokat!

BIKA
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlRagyogó hétvége vár a Bikákra. Használd ki a pünkösdi háromnapos hétvégét, és menj ki a természetbe, mert Föld Anya energiái segítenek levezetni a hétköznapok folyamán benned eltárolt stresszt és feszültséget. Mindenképp legyen a szobádban is egy csokor pünkösdi rózsa vagy vadvirág! Szombaton a természetjárás mellett érdemes foglalkoznod az ezotériával is, hiszen ezen a napon a csillagok támogatják, hogy magasabb szintre emeld a tudatosságodat. Meditálj, relaxálj, vagy menj jógázni! A hétvége második felében az önérvényesítés lesz a feladatod, hiszen valamelyik családtag úgy érzi, neki kell irányítania téged. Kedvesen, de határozottan hárítsd ezt az ötletet!
Hétvégi tipp: Őrizd meg a nyugalmadat és a mosolyodat! Ne hagyd, hogy valaki gyors és meggondolatlan döntésekre kényszerítsen!

IKREK
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlHihetetlenül nagy kedved lesz ahhoz, hogy pénzt költs a pünkösdi hétvégén. Talán elutazol a családoddal egy kicsit kikapcsolódni és az új hely boltjai villanyoznak fel, de az is lehet, hogy a kedvenc üzletedet látogatod meg. Ha vannak gyerekeid, most ők is addig rágják a füledet, amíg nem sikerül rávenniük egy kis extra kiadásra. Nyugodj meg, lesz miből költened, és egyébként is csak épp annyi pénzt szórsz el, amennyit még pont megengedhetsz magadnak. Persze nem lesz az egész hétvége ilyen anyagias, szombaton főleg a gyerekek kerülnek a napod középpontjába, vasárnap pedig úgy cikáznak a gondolataid, mint szitakötők a tóparton. Hétfőn a tesód és a tesód párja tehetnek egy bejelentést.
Hétvégi tipp: Ha teheted, legyél minél többet gyerekek társaságában!

RÁK
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlNyugalom, méregtelenítés, kreativitás – a háromnapos hétvége három kulcsszava. A Rákok már pénteken megérzik a pünkösdi szabadság előszelét: megszáll a lelki nyugalom és elégedettség. Ez csak fokozódik szombaton, amikorra testi-lelki méregtelenítést tervezel. Érdemes ezen a napon meglátogatnod a kedvenc edzőtermed wellnessrészlegét, de egy szépségszalon-látogatás is feldobhatja a hangulatodat. A hétvége második felében a kreativitásodat és az önkifejezésedet kéne erősítened. Vasárnap és hétfőn kedvet kapsz ahhoz, hogy megmutasd a világnak, ki is vagy valójában. Mivel ezeken a napokon igen vonzónak talál majd az ellenkező nem, ezért jó lesz vigyáznod, ha házasságban élsz!
Hétvégi tipp: Szabadulj meg a negatív gondolataidtól!

OROSZLÁN
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlA pünkösdi hétvégén oroszlánkölykökké változnak az Oroszlánok. Ez alatt a három nap alatt szinte megfiatalodsz, visszanyered jókedvedet és még szerelmeskedni is fogsz. Na jó, ez utóbbi természetesen csak opcionális, de azt javasoljuk, ne hagyd ki a romantikus lehetőségeket, és ha egyedülálló vagy, ne rettenj meg egy kis kalandtól! Tudod, minden lángoló szerelem egy ártatlan flörttel indul, abban pedig lesz most részed bőven. Jó lenne, ha főleg vasárnap és hétfőn odafigyelnél az egészségedre. Ne egyél túl egészségtelen ételeket, és ne hagyd ki a régóta tervezett testedzést sem. Ha van a barátaid között olyan, akivel mostanában nem értitek meg egymást és sok a konfliktusotok, a hétvége segíthet rendbe hozni a viszonyotokat!
Hétvégi tipp: Legyél nyitott az újdonságra, és engedd felszínre a benned lakó gyermeket!

SZŰZ
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlA hétvégén kötött barátságaid szerencsére tovább tartanak, mint a pünkösdi királyság. Érdemes ezt a pár napot kettesben töltened a szerelmeddel. Most közelebb kerülhettek egymáshoz, és a közös jövő átbeszélése mellett olyan bohóságokra is lesz alkalmatok, mint a (majdnem) egész napos lustálkodás és a DVD-nézés. Ezen a hétvégén ne fukarkodj a titkos érintésekkel, a simogatásokkal és a csiklandozásokkal. Ez utóbbi igaz az egyedülálló Szüzekre is, az ő érintésigényük is nagyobb most a szokásosnál. Ha úgy érzed, hogy szeretnél közelebb kerülni a spiritualitáshoz, ne ezt a hétvégét válaszd erre. Talán csábít a lehetőség, hogy elmerülj az ezoterikus tanokban, de igencsak materialista gondolataid és vágyaid támadnak majd, főleg hétfőn.
Hétvégi tipp: Ne érezd kötelességednek, hogy olyan emberekkel is találkozz, akik csak most érnek rá!

MÉRLEG
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlA Mérlegek három napig ízlelgethetik új érzéseiket: egyik pillanatról a másikra úgy érzed, hogy minden rendben van körülötted. Persze sokat dolgoztál ezért az érzésért, épp ezért nem lenne szabad most ellenállnod. Engedd, hogy szétáradjon benned a nyugalom. Ebben a már-már álmos boldogságérzetben telik az egész pünkösd. Ha lehet, ne tervezd túl a napjaidat: szombaton egy kis barátnős csevegés, egy gyors piacozás és egy látogatás a kozmetikusodnál még belefér, de a vasárnapot és a hétfőt érdemes lesz lazábbra hagynod. Ezeken a napokon kertészkedj – még akkor is, ha csak pár cserép virágod van –, mert most különösen jó érzékkel tapintasz rá arra, hogy mire van szükségük a növényeidnek.
Hétvégi tipp: Szánj időt arra, hogy magaddal és a neked legfontosabb személlyel lehess!

SKORPIÓ
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlEgyszer volt, hol nem volt… boldogan éltek, amíg meg nem haltak! A pünkösdi hétvégén egy mese elvarázsolt hercegkisasszonyának (fiúk a legkisebb királyfinak) érezheted magad, kedves Skorpió! Azzal kezdődik, hogy már pénteken vidám leszel, szombaton pedig mintha belépnél a tündérek elvarázsolt és titkos varázslatos birodalmába. Tudom, hogy egy horoszkóptól azt várod, hogy konkrétan mondja meg, mi vár rád, de ezt most meghagyjuk a napi horoszkópodnak, hiszen a hétvégén nem is annyira az események lesznek fontosak számodra, hanem az, hogy hogyan éled meg azokat. Hiszen ha már tündérmese a hétvégéd, akkor úgy fogalmaznék, hogy a happy end csak akkor lesz boldog, ha valóban hercegkisasszony vagy. De dönthetsz úgy is, hogy te leszel a hétfejű sárkány…
Hétvégi tipp: Engedd, hogy jó dolgok történjenek veled, és ne veszekedj fölöslegesen senkivel!

NYILAS
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlTöbb jegy szülöttei is a természetbe vágynak a pünkösdi hétvégén, de a Nyilasoknak kifejezetten javasoljuk is, hogy minél többet legyenek a szabadban. Pénteken már úgy érzed, bármit megtennél, hogy kiszakadhass a napi rutinból, és vadvirágos rétre cseréld az iroda sivárságát. Ezt akkor is érdemes lehet megtenned, ha ehhez egyébként le kell mondanod a hétvégi programjaid közül néhányat. Egyébként sem volt jó ötlet, ha úgy döntöttél, hogy pünkösdkor kell bepótolnod minden munkahelyi és magánéletbeli lemaradásodat. Vigyázz, ne vállald túl magad most, mert a csillagok szerint szükséged lehet egy kis pihenésre. Különösen a szüleid lesznek arra hajlamosak, hogy most elbizonytalanítsanak. Tartsd észben, hogy ők nem rosszat akarnak neked, pusztán féltenek.
Hétvégi tipp: Ne csak az emberekre szánj időt, az állatok is elszórakoztatnak ezen a hétvégén!

BAK
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlMiről álmodik a Bak? Nem kell sokáig találgatnunk a választ, ugyanis már péntek este egészen pontosan, már-már víziószerűen látni fogod a vágyaidat. Ez az álmodozásos hangulat megmarad egészen pünkösdhétfőig. A hosszú hétvégét még akkor is a családoddal „töltöd”, ha egyébként nem lesztek együtt. Azaz a gondolataidban, az érzéseidben minduntalan felbukkannak. Ne próbáld elfojtani ezeket az érzéseket és gondolatokat, de azt se hagyd, hogy haraggá dagadjanak. Egyszerűen csak próbáld meg ezeket a családi ügyeket végiggondolni, feldolgozni. Ezen a hétvégén a párod és a gyerekek jelenléte hat rád nyugtatóan, még akkor is, ha egyébként izgulsz az év végi bizonyítvány miatt.
Hétvégi tipp: Engedd el a kínzó gondolatokat és ne gyötörd magadat „Mi lett volna, ha…?” típusú kérdésekkel!

VÍZÖNTŐ
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlNéha hajlamos vagy csatatérként tekinteni az életedre. Addig nincs is baj, amíg nem válik egyeduralkodóvá benned ez a gondolat, és amíg nem úgy látod a környezetedet, mintha csak barátok és ellenségek alkotnák. Pénteken bizony hajlamos leszel erre a fekete-fehér látásmódra, amit semmiképp sem kéne áthoznod szombatra. Szombaton egyébként egy kis mozgásra és egy kis gondolkodásra lesz szükséged, legalább egy nagyobb magányos sétát iktass be a napodba. Mivel az egész hétvégén hajlamos leszel a depresszióra és a morcosságra, ezért barátokkal és vidám emberekkel vedd körül magad. A szombat esti buliban vigyázz az alkohollal, hétfőn pedig gondold végig a vágyaidat és céljaidat!
Hétvégi tipp: Tudatosítsd magadban, hogy hányan szeretnek és ne szégyellj segítséget kérni a barátaidtól sem!

HALAK
Hétvégi horoszkóp június 10-tőlEzoterikus élményekre vágynak és spirituális programokat terveznek a Halak a pünkösdi hétvégére. Mivel ez egyébként is egy egyházi ünnephez köthető alkalom, kiválóan megfelel majd a transzcendens terveid megvalósításához. Az ezen a hétvégén megrendezett ezoterikus tanfolyamok sikeresek és eredményesek, különösen a Halak számára. Most sokkal jobban megy majd a meditáció és a vizualizáció is. Ha pedig ráunsz az „éteri szférákra”, bátran válts „földhözragadt” tevékenységekre, mint a kertészkedés és a természetjárás. Főleg szombaton horgad fel benned a környezettudatosság vágya, vasárnap pedig erősen elgondolkodhatsz azon, hogy spirituális hivatást válassz magadnak. Ez jó ötlet, hisz sokaknak segíthetnél így, de ne kapkodj el semmit!
Hétvégi tipp: Keresd meg az egyensúlyt a misztikus és a gyakorlatias dolgok között: ne csak az ezotériával, de a barátaiddal is foglalkozz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top