nlc.hu
Szabadidő
Július 2., szombat 18.40: Budapest Bár

Július 2., szombat 18.40: Budapest Bár

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait.

Különleges, mai hangzást szeretettek volna, ezért úgy döntöttek, meghívnak néhány kiváló magyar pop és rock énekest. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat az elmúlt évek során igazi alkotóközösséggé érett, számos nagysikerű koncertet és két platinalemezt tudnak maguk mögött. Nekik köszönhetően több generáció találhat magának kedvére való szórakozást: igazi családi program egy-egy Budapest Bár koncert.

Július 2., szombat 18.40: Budapest Bár

A sok próbának és koncertnek köszönhetően megszületett egy sajátos „budapestbáros” hangzás, amihez a közönség is egyre inkább ragaszkodik. A zenekar adja a kitűnő alapot a szórakozáshoz, az énekesek pedig egymást váltva éneklik el a dalokat, amelyeket valamennyire mindenki ismer: vagy a nagyitól hallotta, vagy régi filmekből.
A zenekar sajátos, virtuóz előadásmódjának és különleges hangzásának köszönhetően egyre több alkalommal kap felkérést nemzetközi produkciókban való részvételre, így játszottak már New Yorkban, Londonban, valamint Rómában is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top