nlc.hu
Sztárok
Uzsorások kezében Stohl sorsa?

Uzsorások kezében Stohl sorsa?

Stohl András állítólag lenullázta magát anyagilag és nincs semmi pénze, pedig fizetnie kell áldozatának.

Uzsorások kezében Stohl sorsa?

Uzsorások kezében Stohl sorsa?

Így ölelgették Stohlt a bíróság előtt

Stohl Andrást a keddi tárgyaláson azt kérdezte a bírónő, hogy miért nem fizette ki a baleset legsúlyosabb sérültjét, Pali bácsit? Stohl erre azt mondta, hogy ő szeretett volna megegyezni az idős férfival, de Pali bácsi ötmillió forintot kért, amit ő nem tudott vállalni, csak az összeg felét. A bírónő erre azt mondta, hogy szerinte akkor is kellett volna legalább egymilliót adnia Pali bácsinak, mire Stohl megígérte, hogy másnap kifizeti az pénzt. De a hírek szerint nincsen miből. A színész állítólag hitelt vett fel fóti házára, hogy kifizesse a kártérítéseket. Könnyen lehet, hogy az uzsorások kezére kerül. A színész maga is beszélt arról korábban, hogy ő is adott kölcsön nagy összegeket fűnek-fának, amiket soha nem kapott vissza később. Több millió forintja van kintlévőségekben. „Egy biztos, akárhonnan is, de megszerzem a pénzt. Amit ígértem, azt betartom” – mondta megkeresésünkre.

Stohl ügyvédje korábban a TV2-nek azt mondta, az eddig kifizetett közel 4 millió forintot Stohl a tartalékából és baráti kölcsönökből fizette.

Kezd kissé bonyolult lenni ez az ügy. Akkor most hitelt vett fel, barátaitól kért kölcsön, behajtotta a kintlévőségeit, vagy a megtakarítását élte fel? Reméljük, az igazság nem odaát van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top