nlc.hu
Sztárok
Aniston szervezi az esküvőjét

Aniston szervezi az esküvőjét

Jennifer Aniston nem vár tovább. Úgy érzi, fel kell pörgetnie az eseményeket, és máris közös házat vesz új párjával, Justin Theroux színésszel. Mellesleg a hírek szerint Aniston még idén újra férjhez megy!

Aniston szervezi az esküvőjétA páros ezen a héten a jelent meg először kézen fogva nyilvános eseményen, Londonban, Aniston új filmjének premierje után. Aniston és Justin tavasszal jöttek össze, azóta gyűrűt is vettek, és minden forrás szerint komolyan gondolják a kapcsolatukat. Ez olyannyira igaz, hogy Aniston azóta nem mutatkozott nyilvánosan egy pasijával sem, hogy elvált Brad Pitt-től. „Jennifer és Justin új, közös házat keresnek, amit együtt vesznek meg. Tehát összeköltöznek” – mondta egy forrás a People magazinnak.

Aniston már el is adta Beverly Hills-i otthonát, június végén, 38 millió dollárért, és a költözés igencsak sürgőssé vált. „Nagyon boldog vagyok, és különlegesen szerencsés nőnek érzem magam” – nyilatkozta Aniston, amikor új kapcsolatáról kérdezték.

Ellentétben első házasságával, a 42 éves színésznő a hírek szerint most titokban akar férjhez menni. Sőt nemrégiben bejelentette, hogy egy éven keresztül nem hajlandó semmilyen munkát elvállalni, és ennek magánéleti okai vannak. Tehát tervezik a mennyegzőt, és talán a babát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top