nlc.hu
TV-sztárok
Ma debütál a politikus a képernyőn!

Ma debütál a politikus a képernyőn!

Rogán Antal önmagát alakítja a Jóban Rosszban augusztus 31-én képernyőre kerülő epizódjában. A Fidesz V. kerületi polgármestere feleségével, Cecíliával és Krumpli kutyájukkal állt a TV2 sikersorozatának kamerája elé a Kossuth téren.

Ma debütál a politikus a képernyőn!Csillagkúton mindig történik valami. Hol szerelmi drámák, hol egy-egy gyilkosság vagy hatalmi harc borzolja a Jóban Rosszban szereplőinek életét. A TV2 sikersorozatában olykor egy-egy vendégszereplő is feltűnik. Most a Fidesz V. kerületi polgármesterét, Rogán Antalt kérte fel a produkció egy rövid alakításra. „Egynapos gondolkodási időt kértem, de végül igent mondtam a felkérésre. Jó ötletnek tartottam, és mindig is kíváncsi voltam, hogyan készül egy napi sorozat” – árulta el Rogán Antal, aki számára fontos volt, hogy önmagát alakíthatta. „Bohóckodásba, tényleges színészkedésbe nem mentem volna bele, de ezt ügyesen kitalálták és megoldották a Jóban Rosszban alkotói…” – tette hozzá a politikus, aki mellett felesége, Cecília, és Krumpli kutyusuk is feltűnik a sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top