nlc.hu
Sztárok
Testéből élt az RTL klub sztárja

Testéből élt az RTL klub sztárja

Emlékeztek még a hosszú hajú énekes fiúra, a hétvégi X-Faktorból, aki Keresztes Ildikó előtt vonaglott az asztalon? Nos a Bors megtudta, hogy Oltyán Attila korábban aktmodell volt.

Testéből élt az RTL klub sztárha„Néhány hónapig valóban aktmodell voltam az Iparművészeti Egyetemen 2009-ben. Sajnos abban az időszakban nem álltam túl jól anyagilag. Egy újsághirdetésben láttam meg a felhívást, jelentkeztem és fel is vettek. Nemcsak azért vállaltam, mert volt benne pénz, hanem a művészetet is láttam a dologban, ezért is mertem bevállalni” – emlékezett a két évvel ezelőtti történetre a Budapesten élő, huszonegy éves énekes. – Nálam ez nem a magamutogatásról szól, hiszen csak néhány diák láthatott. Az iskola falain belül maradt, egyébként sem vagyok elégedett a testemmel. Alapvetően nem vagyok szégyellős, de vannak olyan helyzetek, amikre én is nemet mondok” – mondta a Borsnak a fiú, aki a budapesti piarista gimnáziumban dolgozik recepciósként; a konzervatív egyházi iskolában egyelőre semmit nem sejtenek a múltjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top