Szex

“Meleg lettem az agyvérzéstől”

Lehetséges, hogy egy komoly betegség hatására gyökeresen átalakuljon a személyiségünk? Egy angol fiatal mindenesetre azt állítja, még a nemi érdeklődése is megváltozott felgyógyulása után.

Chris Birch egy teljesen hétköznapi, húszas éveiben járó banki alkalmazott volt, szerette a focit, menyasszonyával pedig az esküvőjére készült. 2005-ben azonban minden megváltozott: barátaival focizott, s hogy megnevettesse őket, bukfencet vetett. De rosszul érkezett a földre, beütötte a nyakát, és agyvérzést kapott. „Mindössze annyira emlékszem, hogy kínzó fájdalom futott végig a testemen, majd minden elsötétült”  – mondta.

Chris Birch jelenleg fodrászként dolgozik

Chris Birch jelenleg fodrászként dolgozik
Fotó: mirror.co.uk

 

A felépülés hónapokon át tartott, újra meg kellett tanulnia beszélni, járni, enni. Családja mindenben segítette, és remélték, hogy visszakapják a régi Christ. A fiú azonban már az agyvérzést követő első ébredés után másnak érezte magát. Untatta a sport, a banki munkája, szarkasztikussá vált, régi személyisége teljesen eltűnt. „Ha az agyvérzésem előtt készült fotóimat nézem, egy teljesen más embert látok, és tudom, hogy a családom is pontosan így érez. Nem a régi Chris vagyok” – mondja a 26 éves férfi.

Egy este leült a tévé elé, a műsorban pedig egy nagyon helyes meleg fiú tűnt fel. „A gyomrom hirtelen elkezdett bizseregni, ugyanazt éreztem, mint korábban, amikor lányokkal ismerkedtem. Akkor még nem foglalkoztam ezzel a jellel. Korábban mindig barátnőim voltak, soha nem okozott gondot a csajozás. A legkomolyabb kapcsolatom Jemmával volt, sok évig együtt éltünk, amikor megkértem a kezét” – mondta Chris, aki barátnőjével már ki is tűzte az esküvő dátumát, amikor a baleset történt. 

Végül felgyógyulása után nem sokkal végleg eldőlt: már a férfiakhoz vonzódik. Egy buliban bemutatták egy fiúnak, aki nagy hatással volt rá. „Egyszerűen az érzelmeim után mentem, jól éreztem magam vele és elkezdtünk találkozgatni. Korábban soha nem foglalkoztattak a férfiak, de nem érdekelt, hogy ki voltam a baleset előtt. Egyértelmű volt a helyzet, meleg lettem” – jelentette ki. Chris 18 hónapja új partnerével él, szakmát váltott, fodrásznak tanult. Mint mondja, boldog, de egy dolog nagyon bántja: a családja nem tud megbékülni az új helyzettel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top