nlc.hu
Sztárok
Interneten 500 forintért árulják Görög Zita aktfotóit

Interneten 500 forintért árulják Görög Zita aktfotóit

Görög Zita 2004 szeptemberében szerepelt a Playboy címlapján: meztelenül pózolt a nyuszis magazinban, háttérben a Lánchíddal. Már bánja akkori döntését, de még ma is árulják a lapot.

Görög Zita megbánta a meztelen címlapot

Elindult a Nők Lapja Cafe TOP100 Magyar Férfi szavazása! Szavazz, itt!

A jelenleg modelliskolát működtető Görög Zita állítása szerint nem kicsit, hanem nagyon megbánta akkori vetkőzését. „Soha többet nem fogom megtenni. Ha akkor lett volna mellettem egy olyan társ, aki azt mondja: szerintem ne, akkor soha nem csináltam volna meg ezeket a fotókat” – ecsetelte Zita, akinek fotói még ma is elérhetők itt-ott az interneten. „Ügyvédi felszólító leveleket küldök ezeknek az oldalaknak, így próbálom kiirtani a fotókat.” De mindenhonnan nem tudja kiirtani a képeket.

Munkatársunk több internetes aukciós oldalon rátalált arra a Playboyra, amelyben Zita szerepelt, a régi laphoz ma már 500 forintért bárki hozzájuthat.
Korábban munkatársunk az Ecseri úton találkozott Liptai Claudia régi FHM-címlapjával. Claudia egykori címlapját 3000 forintért árulták az autósoknak.

2009-ben újra felröppent a hír, hogy Zitát ismét megkereste a nyuszis magazin. Ám a sikeres modell-műsorvezető akkor már határozottan elzárkózott egy ilyen lehetőségtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top