nlc.hu
Sztárok
Nagy Feró kegyetlenül elbánt az X-Faktor anyukájával

Nagy Feró kegyetlenül elbánt az X-Faktor anyukájával

A 21 éves kétgyermekes anya, Bagosi Alexa sorsáról mentora, Nagy Feró döntött vasárnap este.
Bagosi Alexa
Bagosi Alexa

Bagosi Alexa mentora, Nagy Feró, mondhatni kegyetlen módon közölte a kétgyermekes anyukával, hogy továbbjutott. „Neked haza kell menned a két gyerekedhez és meg kell ölelned őket, de utána gyere vissza az élő show-ba!” – mondta Feró, akinek szavai után sírógörcsben tört ki a fiatal anyuka. Alexa tizenhat évesen lett édesanya, de két gyermeke után sem adta fel azt az álmát, hogy énekeljen. „Felneveltek a gyerekem, annyi mindent tanultam meg, amit a korombeli lányok csak évek múlva fognak megtapasztalni, de ez kicsit sem baj… Ha nekem jó lesz, az a gyerekeimnek is jó lesz. És tudom, hogy minden ebbe fektetett energiám kamatostul megtérül majd később. Az az idő, amit nem a gyerekeimmel töltök emiatt, nem lesz haszontalan” – mondta a 21 éves anyuka.

 

A másik anyukának, a szintén kétgyermekes Borzné Kovács Violettának azonban nem sikerült bejutnia a legjobb tizenkettő közé. Őt mentora, Malek Miklós hazaküldte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top