nlc.hu
TV-sztárok
Újabb ÖsszeEsküvők-játékos hazudott

Újabb ÖsszeEsküvők-játékos hazudott

Hazudott ÖsszeEsküvők Csoki, akinek párját a nézők kiszavazták a játékból.

Újabb ÖsszeEsküvők játékos hazudottCsoki és Zsanett még a pénteki párbaj előtt milánói utazást nyertek. Ám kiderült, hogy Zsanett, a menyasszony azt kérte benti kedvesétől, hogy ha nem térhet vissza a rezidenciába, akkor Csengét vigye el a milánói nyereményútra, mondván, neki úgyis van barátja, és nem próbálná meg elcsavarni a fiú fejét.

Csoki azonban nem teljesítette ezt a kérést. Amikor pénteken éjjel Zsanett kiesett, a fiú odasomfordált a még pár nélküli Enikőhöz, és elhívta a milánói útra. „Nagyon rosszul érintett a dolog, és azt hiszem, nem is lepleztem az érzéseimet – mondta el a Vasárnapi Blikknek Zsanett. – Ha a végén arra került volna a sor, gondolkodás nélkül igent mondtam volna Csokinak. Csakhogy úgy látszik, ennyi idő sem elég arra, hogy megismerjünk egy embert: ha valóban fontos lettem volna neki, akkor nem veszi semmibe a kérésem. Ha műsor után Csoki megkeresne azzal, hogy folytassuk, amit odabent elkezdtünk, azonnal nemet mondanék” – szögezte le a lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top