nlc.hu
Sztárok
Az év legnagyobb celebhazugsága

Az év legnagyobb celebhazugsága

Kim Kardashian mindent megtesz, hogy róla beszéljenek. Valóságshow, ruhakollekció és egy hirtelen jött nyári esküvő. Ami nagy valószínűséggel csak reklám volt...

Kim Kardashian a hírek szerint beadta a válópert és már a karikagyűrűjét sem hordja. A 31 éves celeb Ausztráliába utazott, hogy új tévéműsorát népszerűsítse és ujján nyoma sem volt a jegygyűrűjének.

Kardashian mindössze 72 nappal ezelőtt állt oltár elé öt évvel fiatalabb kedvesével. Miközben néhány amerikai lap arról beszél, hogy ez a házasság már hetek óta nem működött, mások szerint eleve csupán érdekből köttetett. Kim és „72 napos” férje több millió dollárért adták el az esküvőjük közvetítésének jogait, majd a fotókat és persze a készülődést is. „Nem több ez, mint egy hatalmas médiacirkusz. Csak a milliók miatt keltek egybe. Most pedig, ahogy korábban megbeszélték, elválnak. Kim soha nem szerette Krist” – mondta egy forrás a Radaronline internetes oldalnak. 

 
Az év legnagyobb celeb hazugsága
Az év legnagyobb celeb hazugsága

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top