nlc.hu
Nyereményjátékok
MiniCity

MiniCity

2011.11.11-én nyitja meg kapuit Budapest szívében a MiniCity kreatív gyermekváros. A Nyugati tér 1-2. szám alatt helyet kapó interaktív kiállításon a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belehelyezkedhetnek a felnőttek szerepébe.

MiniCityA nagyok áhított világában olyan tevékenységekben vehetnek részt, melyektől többnyire tiltva vannak. A feje tetejére állítjuk a számukra megszokott világot. Nálunk lehetnek árusok, kezelhetik a kasszát, dolgozhatnak fogorvosi rendelőben, autószervizben és festőműhelyben, mondhatják a híreket, vagy akár egy sztárszínpadon is szerepelhetnek.

Célunk olyan tartalmas elfoglaltságot nyújtani a 3-12 éves korosztálynak, ahol a méretben rájuk szabott környezetben kipróbálhatják magukat a szülők világában. A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át MiniCityben.

MiniCity

Kiállításunk igazi családi program, ahol az aktív szülők – vállalva a szerepcserét -, részt vehetnek a játékban vagy mini városunk utcáin a szemlélődő pozíciót választhatják. Az egyes kiállítóterekben animátorok segítik eligazodni a gyermekeket és egyben felügyelik a játékos munkát.

Amennyiben a kísérők pihenésre vágynak a program közben, erre a büfével rendelkező pihenőben nyílik lehetőségük.

A legkisebbek (1-3 év) a számukra kialakított babaszobában szülői felügyelettel tölthetik az időt, míg nagyobb testvéreik felfedezik maguknak a világ felnőtt oldalát.

MiniCity
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top