nlc.hu
Sztárok
Titokzatos lányt csókolt Lil C szombat éjjel

Titokzatos lányt csókolt Lil C szombat éjjel

A Bors címlapon közölte az X-Faktor énekeséről készült fotókat. A felvételek szombaton éjjel készültek, egy buli után. Keresztes mentoráltja egy ismeretlen lányt csókolt, majd kéz a kézben távoznak a helyszínről.

Titokzatos lányt csókolt Lil C szombat éjjelZártkörű bulin eresztették ki a gőzt az X-Faktor fiatal tehetségei. Ám az énekesek olykor kimerészkedtek az utcára levegőzni, ahol pedig a bámészkodó „olvasó-riporterek” lefotózták őket. Így esett meg, hogy az eddig szinglinek hitt, kockás hasával hódító Lil C hajnalban egy ismeretlen csinos lánnyal váltott csókot az utcán, majd kéz a kézben távoztak.
De fotók készültek Kováts Veráról is. Igaz, a fiatal lány nem egy ismeretlen fiúval jött ki levegőzni, hanem Baricz Gergővel. „Vera nagyon szomorúnak tűnt, és végig távolságtartóan viselkedett a fiúval… Végül hajnalban közös taxival mentek haza” – olvasható a Borsban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top