nlc.hu
Sztárok
Ez okozta a TV2 sztárjának pánikrohamát

Ez okozta a TV2 sztárjának pánikrohamát

Mi történt a mindössze 23 éves, csodaszép Szabó Zsófival, hogy pánikroham gyötörte?

Ez okozta a Tv2 sztárjának pánikrohamátA Jóban Rosszban színésznője a ma megjelent Story magazinban arról mesélt: úgy érezte, az élete olyan, akár egy hullámvasút.  Édesapja betegsége, a sok csalódás, a hiába vágyott szerető férfi hiánya nagyon megviselte, miközben szakmailag sikereket ért el. Ez a fajta kettősség előbb depresszióssá tette, majd néhány hónappal ezelőtt összeomlott és pánikrohamot is kapott.

A sok stressz és a kimerültség megviselték Zsófit, aki néhány hónapja váratlanul rosszul lett. A fiatal színésznő ekkor határozta el, hogy változtat az életén. „Rá kellett jönnöm, hogy változtatnom kell az életemen, ezt így nem folytathatom tovább. Nem normális, hogy egy 23 éves lány pánikrohamot kapjon a stressztől” – mondta.

Hogy mi hozta Zsófi számára az igazi változást? Miért döntött úgy a színésznő, hogy felhagy a bulizással és az önmarcangolással? Hogyan gyógyul Zsófi? Kiderül a legfrissebb Story magazinból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top