nlc.hu
Ezo
Hétvégi horoszkóp november 11-től

Hétvégi horoszkóp november 11-től

Az, hogy közelebb kerülünk-e a párunkhoz a hétvégén, vagy eltávolodunk tőle, nagyban függ attól, hogy mennyire merünk nyíltan kommunikálni vele. A párkapcsolatokban harmonikus hétvége köszönt ránk, megfűszerezve egy csipetnyi erotikával és egy kis titkolózással. Vigyázat, ahol rossz a kommunikáció, ott közeledik a szakítás.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlKOS

Szerelem: Igazán mozgalmas hétvégére számíthatsz szerelmi szempontból. Egy titkos hódoló legyeskedik körülötted néhány napja. Ha párkapcsolatban élsz, akkor készülj föl néhány féltékenységi jelenetre, mivel a párod már gyanút fogott. Ha egyedülálló vagy, akkor pedig a hódolóid számának gyarapodása lesz esedékes. Ezen a hétvégén egy titkos kapcsolatot is felvállalhatsz.
Buli: Többen szeretnének veled bulizni, és több helyre hívnak, mint ahány szórakozóhelyre eljuthatsz. De azért meg fogod oldani, hogy senki se sértődjön meg.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBIKA

Szerelem: Egy szerelmi sokszög tartja izgalomban a Bikákat ezen a hétvégén. Lehet, hogy te gondolkozol el azon, milyen lehet szeretőt tartani, de az is előfordulhat, hogy a párodban merül fel ez a gondolat. Amíg nem váltjátok tettekre az ötletet, nem sodorjátok veszélybe a kapcsolatotokat. Vigyázat, most mindketten árgus szemmel figyelitek a másik minden mozdulatát.
Buli: A testvéred szeretne veled szórakozni menni. Ha pedig már a buliban lesztek, gyorsan kiderül, hogy szerelmi tanácsokra van szüksége tőled.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlIKREK

Szerelem: Elfogadó leszel a hétvégén, és bátran vállalod fel az érzéseidet. A családod talán nem nézi a legjobb szemmel a kapcsolatodat, főleg akkor nem, ha nagy a korkülönbség kettőtök között. Állj a sarkadra, és fogadtasd el velük a választásodat és a párodat. A hétvégén számtalan lehetőséged lesz arra, hogy a család előtt bizonyítsátok: mindennél és mindenkinél jobban szeretitek egymást.
Buli: Engedd ki a feszültséget! Hétközben sokszor képzelted el, milyen jó lesz a hétvégi semmittevés, valósítsd meg minden bulizós tervedet!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlRÁK

Szerelem: A legszívesebben egy méternyire sem távolodnál el a párodtól ezen a hétvégén. Azt gondolod, hogy az ő erős vállai majd megvédenek minden vélt és valós sérelemtől. A magányos Rákok pedig azért vágyakoznak párkapcsolatra ezen a hétvégén, mert szeretnék végre valakinek kiönteni a szívüket. Talán még az is megfordul a fejedben, hogy felhívd az exedet.
Buli: A legjobb az lenne, ha a barátnőidnek öntenéd ki a szívedet egy nagy beszélgetés közben. Figyelj ara, hogy te is meghallgasd az ő mondanivalójukat!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlOROSZLÁN

Szerelem: Most is hedonista hétvégére készülsz. Ha csak teheted, a pároddal elutazol valahová, de legalábbis kettesben, romantikus programokkal töltitek az időtöket. A párod a hétvégén érzelmesebb, és a leginkább a családalapításról, gyermektervezésről szeretne beszélgetni. Te viszont inkább szexre vágysz. Igen, tudom, hogy ez általában fordítva van, de most ilyen „szerepcserés” időszakotok van.
Buli: A magányos Oroszlánok belevetik magukat az éjszakába, hiszen szentül elhatározzák, hogy karácsonyra már mindenképp párkapcsolatban élnek.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSZŰZ

Szerelem: Ha van bármi, amit szeretnél megbeszélni a szerelmeddel, de eddig nem jutott rá időtök, azt most átdumálhatjátok. A hétvégén remek alkalom nyílik arra, hogy ő kezdeményezzen, méghozzá egy őszinte vallomással. Ez a beszélgetés mindenképp közelebb hoz benneteket egymáshoz, és úgy érzed majd utána, hogy igazán jól választottál. A szingli Szüzek életében egy barátság szálai kezdenek el szorosabbra fűződni.
Buli: Kissé távolságtartó vagy az idegenekkel a hétvégén, és jobban érzed magad a megszokott társaságban, mint egy új csapattal, ezért ne most próbáld ki a legújabb és legtrendibb helyeket.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlMÉRLEG

Szerelem: Mostanában túlagyalod a dolgokat. Napok óta arra készülsz például, hogy kielemezd a párod viselkedését. Szeretnél elgondolkodni rajta, hogy mit miért tesz vagy csinál. A helyzet azonban az, hogy ő a leginkább a zavarodottságodat és a frissen jött ötleteidet nem érti. Ő a régi szerelmét szeretné visszakapni, miközben te is arra vágysz, hogy úgy viselkedjen veled, mint régen. Tehát ugyanazt szeretnétek, csak meg kéne valósítanotok a vágyaitokat!
Buli: Egy szerelmes, flörtölős romantikus éjszaka dobná fel a hétvégédet. Ha még nincs is párod, most akkor is könnyen ismerkedhetsz meg valakivel.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSKORPIÓ

Szerelem: Olyasmit tanulhatsz meg a szerelmedtől, amire igencsak nagy szükséged lesz a jövő héten. Nem konkrét „tanóra” keretében kapod meg a szükséges információkat, hanem attól, ha beszélgettek és odafigyelsz arra, ahogy a világot látja, ahogy másokkal viselkedik, ahogy reagál a váratlan eseményekre. S ha véget ér a „hétvégi iskola”, akkor azért a szerelemre is jut időtök. Az egyedülálló Skorpiók egy szingli barátnőjüket segíthetik párkapcsolathoz.
Buli: Az kapcsol ki a legjobban, ha a barátnőiddel mehetsz csajbuliba. Most könnyen kibékülsz közülük azzal, akivel kezdett megromlani a kapcsolatod.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlNYILAS

Szerelem
: Ezen a hétvégén megint te vagy a szerelmi szerencsekerék nyertese: olyan szexis lesz a kisugárzásod, hogy mindenki a lábaid előtt hever majd. Ara kell csak vigyáznod, hogy a párod nehogy túl féltékeny legyen amiatt, hogy mindenki téged bámul, rád mosolyog és veled akar beszélgetni. Ha el akarod kerülni a féltékenységi jelenetet, éreztesd vele, hogy te ismét őt választanád, akárhányan is akarnak elcsábítani tőle.
Buli: Moziban vagy színházban éreznéd jól magad, méghozzá a pároddal. Nem kell félned, a bókok itt sem maradnak el, és egy titkos flört is belefér majd.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBAK

Szerelem:
Csak semmi heveskedés, csak semmi hirtelen döntés. Egy kicsit úgy érzed magad, mintha kívülről figyelnéd a hétvégédet, és mintha nem is te lennél az, aki olyan magányosnak érzi magát. Most könnyen éled meg úgy, hogy a párod folyton magadra hagy, és a közös döntéseket is neked kell meghoznod egyedül. Ennek pedig az lehet a vége, hogy úgy döntesz, ideje lenne választás elé állítani a szerelmedet. Ne hamarkodd el ezt a döntést!
Buli: Régi osztálytársakkal és exszerelmekkel futhatsz össze, ha bulizni mész. Jó, ha erre felkészülsz, mielőtt meglepne egy-egy találkozás.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlVÍZÖNTŐ

Szerelem: Az egyedülálló Vízöntők könnyen eshetnek abba a hibába, hogy nagyon irányítani akarnak egy kezdődő kapcsolatban. Ezzel csak elijesztenéd őt, ezért jobb lenne, ha hagynád, hogy kikerüljön a kezedből az irányítás. Ha már párkapcsolatban élsz, ugyanilyen játszmában találod magad: azon harcoltok a szerelmeddel, hogy ki legyen a „falkavezér”. Most mindenképp érdemes lemondanod az irányításról.
Buli: Nincs sok kedved táncolni, mégis elrángat valaki bulizni. Ha sikerül otthon maradnod, akkor vagy a legboldogabb, ha tévézhetsz, és a kedvenc sorozataidat nézheted.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlHALAK

Szerelem: Közelebb érzed magad a párodhoz, mint eddig bármikor. Úgy tűnik, hogy már félszavakból is értitek egymást és tökéletesen olvasol a szemvillanásaidból. Az egyedülálló Halaknak egy hétvégi utazás hozhatja meg a fordulatot a szerelmi életükben. Találkozol valakivel, akit már az első pillanatban felismersz: ő az akit már láttál álmodban vagy egy meditációban. Lazíts, közel már a boldogság!
Buli: Ha már utazás, akkor menj el olyan helyekre, amelyeket máskor egészen biztosan kihagynál. Hagyd, hogy a többiek válasszanak bulihelyet a hétvégén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top