nlc.hu
Aktuális
Ne maradj le a különleges pillanatokról – HTC Radar

Ne maradj le a különleges pillanatokról – HTC Radar

Sokszor előfordult már veled, hogy lemaradtál egy különleges esemény megörökítéséről, mert a telefonod lassan töltötte be a fényképezőgép funkciót? Mostantól nem kell félned attól, hogy elmulasztasz egy pillanatot. A HTC Radar fényképzőgombjának köszönhetően azonnal fényképezhetsz.

Barátok a zsebedben - HTC RadarMár Magyarországon is kapható a HTC Radar, amellyel kiváló fényképeket készíthetsz bármikor. Nem fordulhat elő többet, hogy lemaradsz egy híres sztár – mondjuk a mostanában gyakran hazánkba látogató Pitt házaspár – megörökítéséről csak azért, mert nem tudod időben megnyitni a fényképezőgép funkciót.

Az 5 megapixeles kamerával és f/2.2-es rekeszértékű objektívvel ellátott HTC Radar akár rosszabb fényviszonyok mellett is élvezhető képeket készít. Az objektív kisfilmre átszámítva 28 mm-es nagylátószögnek felel meg, így közeli téma esetén sem marad ki a képből senki a túl szűk képkivágás miatt. Az okostelefon rendelkezik panoráma funkcióval is, amellyel a horizontról és a legszebb tájakról készíthetsz látványos képeket. Ezen felül a HTC Photo Enhancerrel azonnal retusálhatod a képeket és megoszthatod őket a Facebookon, a barátok pedig automatikusan bejelölhetők a fotókon a Windows Phone-okba épített automatikus képfelismerési funkciónak köszönhetően.

Emellett a HTC Radar képes HD minőségű (720p) videók felvételére is, ha egy pillanatnál többet is megörökítenél. A fotókat és videókat könnyedén megoszthatod a Microsoft ingyenesen elérhető 25 GB méretű tárhelyével, a SkyDrive-val. A tárhelyre elmentheted az összes névjegyed és a készüléked beállításait is.

Barátok a zsebedben - HTC Radar

A HTC Radart megtalálod a T-Pontokban vagy a T-Mobile webshopban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top