nlc.hu
Sztárok
Megsemmisítés: Porig alázták VV Annamarit

Megsemmisítés: Porig alázták VV Annamarit

Nem éppen kedves videót készítettek Annamari számára a VV-nézők.

Az első videó VV Annamari szerelmérőlValó igaz, hogy a vasárnap párbajozó, bénító tekintetű lány kéthetente beleszeret valamelyik fiú villalakóba.
Kezdetben azt állította: VV Péter az a fiú, akit ő keres. „Szinte már majdnem tökéletes számomra!” – mondta a titokszobában Annamari, akit olyan gyorsan pattintott le Péter, hogy a lánynak ideje sem volt egy „én nem is szeretlek, csak a bezártság, tudod” kamuszöveggel megvédenie magát.

Gyorsan jött, gyorsan ment VV Péter, akit a táncos héten VV Csaba követett. Annamari a szép testű Tuját még arról is kifaggatta, hogy milyen a csókjának az ízé. Az állítólag rendőrnek tanuló fiú pedig tágra nyílt szemmel nézett a furcsa lányra, hogy végre volt két perc hasznos anyag róla az összefoglalóban.

Hogy ki is Annamari igazi szerelme, azt nem tudni. A Story magazin e heti számában például arról olvashatunk, hogy a lány még mindig azt a férfit szereti, akinek gyermeket szült 16 évesen, és akinek fotóját titokban becsempészte a villába. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top