nlc.hu
Szabadidő
A Gyûrûk Ura – az új rész elsõ képei

A Gyûrûk Ura – az új rész elsõ képei

Szeptember 30-án csupán 24 órára felkerül az internetre A Gyûrûk Ura (The Lord of the Rings 2-The Two Towers), második részének mozielõzetese.




Hétfőn éjféltől az AOL-ról letölthetők lesznek A két torony első képei. A folytatás valószínűleg új rekordot is dönt, hiszen az első rész első előzetesét egy nap alatt 1.7 millióan töltötték le a netről, és azóta bőven nőtt a Középfölde világáért rajongók tábora.

Az előzetesben Galadriel – Cate Blanchett – meséli el, mi történt a Gyűrű Szövetségének tagjaival, a nézők végre alaposan szemügyre vehetik Szgollamot, a Gyűrű előző tulajdonosát, grandiózus csatajelenetekből láthatnak részleteket, és



végül szembe találják magukat valakivel, akitől – legalább is azok, akik a könyvet nem ismerik – az előző rész után talán már örökre elbúcsúztak. Az előzetest szélesvásznon, tökéletes hanggal is láthatjuk hamarosan. A magyar mozikban az Álmatlanság és az xXx című filmek előtt kerül először nyilvánosságra A két torony első előzetese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top