nlc.hu
Sztárok
Az igazság VV Sehiről

Az igazság VV Sehiről

Mi az oka, hogy VV Kinga már 15 kilóval több, mint amikor bement? És minek köszönhető, hogy Sehi tartja az alakját? Utánajártunk, mitől ilyen vékony Gergő szívszerelme.

Az igazság VV SehirőlSeherezádé titka egyszerű. Ő nem csak a bokszhét alatt mozgott. Míg Kinga nassolással vezette le a feszültséget, ha konfliktusba keveredett, addig Seherezádé vagy tornázott a kertben, vagy súlyzókat emelgetett a nappaliban. Sehi napközben gyakran elvonul egy sarokba, leterít egy pokrócot és végigcsinálja a saját kis tornagyakorlatait. Felüléseket és fenékgyakorlatot csinál.

Korábban a Story magazin írt róla, hogy Sehit sokáig csúfolták az iskolában, mert túl picik voltak a mellei. „13 éves koromtól azért gyűjtöttem, hogy megnagyobbíttassam a mellemet. Minden fillért félretettem… össze is gyűlt a pénz, és a 18. születésnapom után meg is operáltak. Ez volt életem legjobb döntése! Azelőtt nem éreztem magam nőnek…” – mondta még a beköltözés előtt Sehi.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top