nlc.hu
Sztárok
Melyik a legdurvább celebbotrány?

Melyik a legdurvább celebbotrány?

Idén is sorra vesszük, mi történt 2011-ben a sztárvilágban. Február a botrányok hónapja volt. Hiszti a repülőtéren, a tévéműsorban és a tárgyalóteremben. Melyik volt a legdurvább?
Január a sztárbébik hava! Részletek, itt!

Melyik a legdurvább celeb-botrány?Halle Berry gyerekelhelyezési botránya

Február 2-án Halle Berry harcot indított kislánya, Nahla felügyeleti jogáért. Addigra elmérgesedett Halle Berry és volt vőlegénye, a modell Gabriel Aubrey viszonya. Állítólag a botrány akkor robbant ki, amikor Gabriel Aubrey összeszűrte a levet Kim Kardashian tévésztárral. Ezen Berry annyira felhúzta magát, hogy kijelentette: vagy szakít a nővel, vagy megvonja tőle a kislány láthatási jogát. Gabriel szakított, viszont azt megfogadta: többé ilyen nem fordulhat elő, ezért bírósághoz fordult. Halle úgy érezte, ezzel a húzással volt férje hátba támadta. Nagyon megharagudott a férfira és kiadott egy közleményt, amiben kijelentette, hogy Gabriel rossz apa, nincs jó hatással a gyerekre, ezért szeretné megvonni tőle a láthatási jogot.

 

 

Melyik a legdurvább celeb-botrány?A VV4 legnagyobb veszekedése
Alig két és fél hónapnyi együttélés után a Való Világ4-ben sorozatossá váltak a botrányok, konfliktusok, kiborulások. A tetőpont február 8-án érkezett el, amikor nagyon csúnyán összeveszett egymással Béci és Olivér, a két vagány felhangon ordítozott egymással. A pszichológus szerint az ingerszegénység miatt teremtettek maguknak erős ingereket a játékosok. „Szükségük volt a konfliktusokra, hogy történjen valami velük. S ezzel a nézői igényeket is maximálisan kiszolgálják” – mondta el dr. Csides Kata. 

Victoria Beckham balhézott a repülőtéren
Február 24-én az állapotos Victoria Beckham balhét rendezett a repülőtéren, amikor megtudta, hogy egy gépen kell utaznia Peter Andre volt feleségével. Amikor a focistafeleség rájött, hogy Katie Price – Peter Andre volt neje – is ugyanazzal a járattal készül utazni, amivel ő, először teljesen kiakadt, végül úgy döntött, jegyet vesz egy másik gépre, csak hogy ne kelljen egy levegőt szívnia a „kebelcsodával”.

Melyik a legdurvább celeb-botrány?Rendőrt kellett hívni a hisztis színésznőhöz
Február 25-én a 42 éves Naomi Watts nekitámadt egy fotósnak, aki meg akarta örökíteni a távolból, ahogyan a színésznő a gyerekeivel játszik egy parkban. A szőke díva dührohamot kapott, mire a paparazzi kihívta rá a rendőrséget. A rendőrség végül a fotósnak adott igazat.

A(z) “Melyik a legdurvább botrány?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Beckhamné reptéri hisztije

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top