nlc.hu
Család
Csokikoncertek

Csokikoncertek

Csokikoncertek 2012-ben is!

A játékos-zenés gyerekprogram januártól újra népszerű fellépőkkel várja a családokat

Ha a gyermekeinkről van szó, sosem elég a rájuk szabott értékes kulturális programokból. Azonban nem könnyű megtalálni azt, ami elég izgalmas és változatos ahhoz, hogy lekösse az apróságokat, és az élményekbe csomagolt tudásanyag is hiteles, megbízható. A méltán népszerű Csokikoncerteken mindezt megtaláljuk. A Hungarofest interaktív gyerekprogramján az elmúlt három évben több tízezer gyerkőc ismerkedett játékos módon a klasszikus zenével. Az élmények sora 2012-ben is folytatódik, az új évben a Millenárison és az Allee Bevásárlóközpontban örülhetnek a gyerekek a fellépőknek, a nagyszerű előadásoknak és a sok-sok csokinak. Idén még színesebb lesz a programkínálat: a klasszikus zene mellett többek között dzsesszel, népzenével, táncházzal és drámapedagógiai foglalkozásokkal is kiegészül a Hungarofest ingyenes családi programsorozata. A szép dallamok mellett mesekönyvek, puha babzsákok és arcfestés is várja az apróságokat.

Csokikoncertek

 

A Csokikoncertek vendégfellépői voltak már többek között olyan ismert művészek is, mint Bogányi Gergely és Szalóki Ági, a Csillagszemű Táncegyüttes és az Apacuka zenekar, az Óbudai Danubia Zenekar vagy a Weiner–Szász Kamaraszimfonikusok. A kicsiket hónapról hónapra kézen fogja és a zene világába vezeti az ismeretek népszerű közvetítője, Lukácsházi Győző.

Csokikoncertek

A Csokikoncertek műsorába a gyerekek is bekapcsolódhatnak, tudásukért és bátorságukért pedig csokoládét kapnak ajándékba. A koncertek népszerű kísérője az Olvasóliget, ahol a puha zöld fűhöz hasonlító szőnyegen igazi „ligeti” hangulatban lapozgathatják a családok a jobbnál jobb kortárs gyerekkönyveket.

Csokikoncertek


Találkozzunk minden hónapban a Csokikoncerteken!

 

Következő állomások: január 15., február 19. Millenáris

 

A koncertekről, fellépőkről tovább információ a www.csokikoncertek.hu folyamatosan frissülő weboldalán, valamint a Csokikoncertek Facebook-oldalán.

 

A koncertek ingyenesek.

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top