nlc.hu
Szabadidő
Christian Bale, a rejtõzködõ

Christian Bale, a rejtõzködõ

Angliában minden fordítva van. Az autók rossz sávban haladnak, a villanykapcsolókat fejjel lefelé csavarozzák a falba, a színészek pedig azt szeretnék, hogy minél kevésbé ismerjék õket.




Christian Bale legalábbis így van ezzel. Filmszerepei alapján kijárna neki a világhír, ám ő – leszámítva azt az apróságot, hogy szerepeket vállal el és eljátssza őket – mindent elkövet, hogy megfeledkezzenek róla. A 2020: A tűz birodalma (Reign of Fire, hazai bemutató: október 17.) sztárját a futurisztikus akciófilm bemutatója után Hollywood három legnagyobb promóciós cége kereste meg, felajánlva, hogy képviselnék az érdekeit a világsajtójában. Azonban Bale – aki Anakin Skywalker szerepére is képes volt nemet mondani – visszautasította őket.

Egyetlen alkalmazottja továbbra is az a 33 éves kanadai internet-tanácsadó marad, aki sok évvel ezelőtt küldött neki egy rajongói levelet, ő pedig nem sokkal később megkérte, hogy készítse el hivatalos honlapját.

– Ha azt akarnám, hogy az emberek azt ismerjék meg belőlem, hogy ki vagyok személyesen, nem színész lennék, hanem tévéműsort vezetnék valami tarkabarka stúdióban – jelentette ki Bale.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top