nlc.hu
Sztárok
Megütötte VV Attilát Muri Enikő

Megütötte VV Attilát Muri Enikő

Hatalmas őrület volt a Való Világ stúdiójában vasárnap este. A villalakók duetteket adtak elő. Attila és Sherezádé produkciója után valósággal őrjöngtek a nézők, még mentoruk: Muri Enikő is!

Megütötte VV Attilát Muri EnikőRáadást akartak a nézők VV Attila és Seherezádé katasztrofális, de annál szórakoztatóbb eladásából. Bár azt nem kapták meg a rajongók, de tanúi lehettek, ahogy Muri Enikő  megpaskolta Attila fenekét. „Büszke vagyok rátok, én is sokat tanultam tőletek… zseniálisak voltatok” – mondta könnyek között Muri Enikő, majd megpaskolta a színpadon Attila fenekét. Az összeférhetetlen fiú nem jött zavarba, mielőtt elhagyták volna a stúdiót randevút kért mentorától. „Egész héten erre készültem… Nem találkozhatnánk egyszer majd kettesben? Haveri randira gondoltam” – hebegte a fiú, akinek kérdése még Enikőt is váratlanul érte. „Kívánom, hogy ezt a játékot csináld végig! Ha végeztél, megbeszéljük” – válaszolta a meglepett Muri Enikő, aki Sebestyén Balázs unszolására végül mondott egy „baráti igent”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top