nlc.hu
Sztárok
Élő adásban akadtak ki a megasztárosok

Élő adásban akadtak ki a megasztárosok

Továbbra is forrnak az indulatok az Eurovíziós Dalverseny körül. Kökény Attila és Kállay-Saunders András például a Mokkában értetlenkedtek a végeredményen.

Élő adásban akadtak ki a megasztárosokVan olyan versenyező, akinek a műsor technikai felkészületlenségével van baja, másoknak a zsűri véleménye nem tetszik, megint mások már egy csehszlovák szappanoperához hasonlították az Eurovíziós Dalverseny első fordulóját.

A megasztáros Kökény Attila elégedetlen az Eurovízió zsűrijével. Ő úgy gondolja, hogy a gyenge minősítést kapott produkcióknak több pontot adtak, mint az egyébként kifejezetten jó kritikát kapott dalok, ezzel a zsűri “egyik szavával ütötte a másikat”. Kállay-Saunders Andrásnak pedig az fáj, hogy a fülesében mindent szakadozva hallott, így kellett elénekelnie a dalt. A sérelmek ellenére azért nem sokat rágódnak a dalversenyen, Kállay dala annyira bejött, hogy külföldön akarnak vele szerződést kötni, de Kökény is sorra kapja a felkéréseket. Folytatás a videóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top