nlc.hu
Sztárok
Ki menti meg Whitney Houston padlóra került lányát?

Ki menti meg Whitney Houston padlóra került lányát?

Szombaton tartják Whitney Houston temetését a newarki New Hope-templomban, ám sokan attól tartanak, a világsztár lányának, a 19 éves Bobbi Kristinának sincs sok reménye jobb sorsra.

A múlt szombaton elhunyt Whitney Houston kivételes karrierjét szinte végigkísérte a drog, valamint a sztár magánéleti botrányai. Az énekesnő élete legszebb ajándékának egyetlen gyermekét, a Bobby Brownnal kötött házasságából 19 évvel ezelőtt született Bobbi Kristinát tekintette, ennek ellenére nem sikerült biztonságos gyermekkort és a jelek szerint stabil jövőt sem biztosítania.

Fájdalmas örökség

Ki menti meg Whitney Houston padlóra került lányát?A siker, a vagyon ellenére híres szülők elérték, hogy kislányuk az egyik legkevésbé irigyelt celebgyerek legyen Hollywoodban. Mindketten komoly drogproblémákkal küzdöttek, zajos családi életükben a marihuána, a kokain, a heroin és az alkohol éppolyan állandó háztartási szereplők voltak, mint más, rendes otthonban a vegeta. Emellett a heves szülői viták, verekedések is okozói voltak Bobbi felhős gyerekkorának, apját 2003-ban le is tartóztatták, amiért megütötte feleségét. A válás sem enyhített a dolgokon, Bobby Brownt 90 nap börtönre ítélték, amiért nem fizetett gyerektartást az időközben a 100 millió dolláros vagyonát szinte teljesen elherdáló Whitney-nek.

Bobbi Kristina a nehézségek ellenére is feltétel nélkül szerette anyját. Nem csoda, hogy az énekesnő halálhírére a lány teljesen összeomlott. Whitney Houston egykor legendás hangját, vagyonát ugyan elvesztette, ám éppen mostanában kezdte újra beindítani karrierjét, amikor az eddigi információk szerint a tucatszámra bevett Xanax nyugtató, valamint a ráivott alkohol végzett vele. Mindez túl sok volt lányának, akit a tragédiát követően pánikrohamai miatt 12 óra alatt kétszer is kórházba szállítottak. Családja még az öngyilkosságtól is félti, ezért folyamatosan megfigyelés alatt tartják a hisztérikus és vigasztalhatatlan Krissit.

Vészjósló jelek, baljós egybeesések
Ki menti meg Whitney Houston padlóra került lányát?„Egyáltalán nincs jól. Ő és az édesanyja a legjobb barátnők voltak” – nyilatkozta a család egyik barátja. A sztár gyereke bizarr módon anyja halála előtt pont egy nappal elaludt a kádban, ráadásul ugyanabban a hotelben. Hiába kopogtattak az ajtón a barátai, végül a biztonsági szolgálat emberei nyitották ki az ajtót. Akkor szerencsére nem történt tragédia.

Bobbi és Whitney között ettől eltekintve is sok a hasonlóság, a tini örökölte édesanyja hangját, ám sajnos úgy látszik, a drogok iránti vonzalmát is. Egy évvel ezelőtt lencsevégre kapták, amint kokaint szív, és bár szerinte az egész nem az volt, aminek látszott, sokan úgy vélik, e téren is anyja végzetes nyomdokaiba lépett. Az egykori pomponlány, aki a Twitteren büszkén hirdeti magáról, hogy „WH&BB ivadéka”, foglalkozását tekintve is egyenlőségjelet von édesanyja és saját maga közt, mondván: „Táncos. Színésznő. Zenész. A szórakoztatóiparra született.”

„Nehéz őt lebeszélni az alkohol- és drogvásárlásról, amikor heti ezer dollárt (körülbelül 230 ezer forint – a szerk.) kap zsebpénznek. Én magam is láttam egyszer, amint Krissi két nap alatt 55 grammot kokózott el a barátaival közösen” – mesélte róla az expasija, aki két évig járt vele. Hozzátette, Bobbi Kristinát a saját szülei életmódja terelte a féktelen, drogos partik világa felé, amiből kérdés, hogy van-e visszaút.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top