Sztárok

Szexéhes nők várják VV Attilát

Ügyes kerítőnek bizonyult VV Péter, hiszen már száz nőt begyűjtött villabeli barátjának, akik egytől egyig az összeférhetetlen fiúval akarnak randizni. A valóságshow utolsó hetében még szépségversenyeken is folytatja a castingot – írja a Blikk.

Szexéhes nők várják VV AttilátSzáz nő már biztosan várja, hogy Attila elhagyja a Való Villát. Ők valamennyien Péter felhívására – miszerint Kinga-hasonmásokat keres barátjának – érkeztek. „Nincs még meg a teljes névsor, sőt minél többen jelentkeznek, annál inkább úgy érzem, hogy szigorítanom kell a szabályokat. A lányok többsége gyönyörű” – jelentette ki Péter, aki folytatja a castingot, és már szépségversenyeken is toboroz. A valóságshow-veterán – saját elmondása szerint – egy-két lányt legszívesebben magának tartana meg. „Nem csupán a külsőt nézem. Számomra és persze Attila számára is nagyon fontos, hogy az adott lány ne csupán Kinga idomait hordozza magán, hanem néhány személyiségjegyet is” – hangsúlyozta Péter, aki szerint a lányok közül a 20 éves, barna hajú Virginia lesz a befutó, aki már hónapok óta kinézte magának a párbajgyőztes Attilát. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top