Szabadidő

Hibázott a lottóvásárlásnál, 28 milliót nyert

Gigabakit vétett, amikor befizette a szelvényét, ám csak akkor szembesült ezzel, amikor már milliomos lett. Egy kiadós nyaralásra mindenképpen költeni fog a nyereményből.

Egy michigani nő 100 400 dollárt (átszámítva 28,5 millió forintot) nyert a Powerball lottón, de csak azért, mert véletlenül több szelvényt vásárolt.

A 64 éves Linda Keyanchuk négy fehér golyót talált el, és kétszer a Powerballt az augusztus 8-i sorsoláson, ezzel két 550 ezres nyeremény ütötte a markát. Sőt három száma is stimmelt, valamint négyszer a Powerball, ezzel további 400 dollárral növelte a nyereményét.

Elmondása szerint csak egy vásárlási bakinak köszönheti a nyert summát, mivel egyáltalán nem akart ennyi szelvénnyel játszani egyetlen sorsolás alkalmával. Többszörire akart befizetni, ám végül 6 darab, azonos húzásra szóló sorsjegy lett belőle. „Másnap délutánig nem vettem észre a hibámat, akkor is csak úgy derült ki, hogy bejelentkeztem az online fogadási oldalamba, ahol azt láttam: nyertem több mint 100 ezer dollárt” – mesélte.

GIF

Most azt tervezi, hogy nyereménye egy részét nyaralásra költi majd. Amúgy még most sem hiszi el, hogy ekkor mákja volt: „Az olyan emberek, mint én, nem szoktak így nyerni. Ez teljesen irreális!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top