nlc.hu
Öltözködjünk
Retró gyerekruha eladó – ismét WAMP

Retró gyerekruha eladó – ismét WAMP

Nemcsak te, hanem a gyereked is trendi lesz, ha ellátogattok a WAMP-ra, ahol most kivételesen a gyerekruháké lesz a főszerep.

Retró gyerekruha eladó – ismét WAMPItt a tavasz, a jó idő, így a WAMP újra a szabad ég alá költözik! A hosszúra nyúlt tél után május 13-án az Erzsébet téren várnak mindenkit, aki a szép időben egy kiadós dizájnsétára vágyik! A vásáron ötvösök, grafikusok, textilesek, keramikusok, üvegművészek, játékkészítők mellett több, itthon és külföldön is díjazott, valamint nemzetközileg elismert magyar tervező képviselteti majd magát. A májusi WAMP-ra közel száz kiállítót várnak. Ismét jelentkezik a legkreatívabb tervezőket és legvagányabb tárgyakat felvonultató WAMP+. Szabadtéren sem maradhat el a gasztroszekció, az Erzsébet tér árnyas részein májusban is roskadoznak majd az asztalok, minden lesz, mi szem-szájnak ingere!

A hónap dizájnere májusban MANUELA

A 2011-ben alapított márka kizárólag gyerekek számára tervezett öltözékeket kínál. A különleges pólók és ruhák új stílust csempésznek a legfiatalabb korosztály ruhatárába, vagány részletmegoldásaik fantáziadúsak, kedvesek, mosolyt fakasztók. Egyedi gyerekruháin békésen megfér egymás mellett a rakéta és a farkasfogszalag; a magyaros retró és a skandináv minimalizmus. Manuela tavaly május óta tervez gyerekruhákat, a hónap dizájnerének járó standon saját, vadonatúj printekkel vár mindenkit.

 Retró gyerekruha eladó – ismét WAMP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top