nlc.hu
Szabadidő
Támogasd a gyerekeket!

Támogasd a gyerekeket!

November 26-án jótékonysági rendezvény lesz a Trafóban a Tudor Alapítvány javára.




A 2000-ben létrejött Tudor közhasznú alapítvány szegény kisgyermekeket segít és készít fel arra, hogy tovább tudjanak tanulni középiskolában. Ezért Tudor Műhelyeket szervez, ahol délutáni foglalkozásokon a gyerekeket kiváló pedagógusok nevelik s tanítják a szépre és a jóra, többek között az iskolai tananyagra, idegen nyelvre és számítástechnikára. 2001 ősze óta működik Szombathelyen, remek eredményekkel, az eddig egyetlen Tudor Műhelyünk, de a jövőben szeretnénk minél több műhelyt létrehozni, így Budapesten is. Eme célt hivatott szolgálni a november 26-án, kedden megrendezésre kerülő Tehetség szimpózium is.

A Trafó jótékonysági rendezvényén neves tudósok és művészek (Esterházy Péter, Kamarás István, Polcz Alaine, Ortutay Tamás, Ranschburg Jenő, Janikovszky Éva, Váradi Júlia stb.) részvételével kerekasztal-beszélgetések lesznek tehetségek felfedezéséről és kibontakoztatásáról. A spirituális teaház, filmvetítés, sajt- és borkóstoló igazi ínyencek számára biztosít lelki és testi épülést. A beszélgetés vendégei Bozsik Yvette, Matatek Judit (Vakvagányok c. film), Jancsó Miklós, Grunvalszky Ferenc, Elek Dóra. A nézők a Trafóban többek között megismerkedhetnek a szombathelyi Tudor-gyerekekkel, és megnézhetik-meghallgathatják az értelmi sérült fiatalok Baltazár színházának előadását és a Pax Vobis énekkar Gospel mise részletét.





Ez alkalom nyújt lehetőséget arra, hogy a Tudor Alapítvány megköszönje a Budapest Főváros Polgármesteri Hivatalának rendezvényhez nyújtott segítségét, és köszönettel vegye át az UNICEF Magyar Bizottsága 1 millió forintos támogatását, melyet a 2001. évi 1%-os felajánlásokból különített el a Tudor műhelyek létrehozására.

Jegyek kaphatók előrendeléssel a 06/304075932, vagy a 2094561 faxszámon és a helyszínen.

További információ: www.tudor-alapitvany.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top