Életmód

Itt a világ legpraktikusabb járókája

Az összecsukható babakocsi sikere után érkezik a folytatás.

Itt a világ legpraktikusabb járókájaA korábban már bemutatott origami-babakocsi gyártója újabb találmánnyal rukkolt elő, mellyel megkönnyíti a szülők életét: itt gombnyomásra nyitható és zárható járóka.

A hordozható bababútor olyan könnyű, hogy ha az egyik kezedben a fészkelődő gyereket tartod, a másikkal még akkor is simán elbírod. Ráadásul ahhoz sem kell letenned a babát, ha a járókát ki akarod nyitni, hiszen egyetlen gombnyomásra, automatikusan nyílik. A bútordarab összecsukása szintén nem bonyolult: elég megrántani a közepén található kék színű fogantyút. 

Attól pedig nem kell tartanod, hogy a gyerek esetleg magára csukja, hiszen a beépített szenzorok érzékelik, ha a járókában van valaki, és ilyenkor a fogantyú megrántásakor sem engedik összecsukódni a bútort. 

Az amerikai cég a tervek szerint augusztusban dobja piacra a terméket, az árát azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Nézd meg te is a videón, milyen egyszerűen működik! 

 

 

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top