nlc.hu
Szabadidő
Brendan Fraser

Brendan Fraser

Az erõs felépítésû, jóképû Brendan Fraser olyan irigylésre méltó sokoldalúsággal rendelkezik, ami ugyanannyira meggyõzõvé teszi vígjátékokban, mint az akciófilmekben, vagy a drámákban.




Fraser 1968-ban született Indianapolisban. Mivel apja az idegenforgalomban dolgozott, ezért olyan helyeken is élt, mint Ottawa, London, Róma és Seattle. 1992-ben kapta első nagy filmszerepét az Encino Manben, amiben egy kőkorszaki embert játszott, akit a mai Kaliforniában élesztenek fel. 1994-ben az Airheadsben láthattuk zenészt alakítva. Egy interjúja szerint olyan szerepeket keres, amik a „butaságot és a szexisséget” kombinálják.





A 90-es évek második felében nagyrészt be is teljesült álma, a „George of the Jungle”-ben a dzsungelfilmeket paródizálta ki, majd a Múmia 1999-es feldolgozásában Fraser a jó öreg kalandfilmeket élte újra. Az óriási sikerre való tekintettel két év múlva a „Múmia visszatért” is láthattuk, amely talán még izgalmasabb és látványosabb volt, mint az első rész, talán nagy részt Frasernek köszönhetően is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top