nlc.hu
Szabadidő
3 tuti program vasárnapra

3 tuti program vasárnapra

Ha csak most eszméltél, hogy vége a hétvégének, te meg nem csináltál semmit, ne csüggedj! Last minute programok vasárnapra.

3 tuti program vasárnapraSzent Márton Ünnep

Nem késtél le róla, sőt csak vasárnap kezdődik Szombathelyen az ilyenkor hagyományos libaünnep. Szombathelyen, vagyis Savariában született Szent Márton, amire a helyiek igen büszkék. Vasárnaptól 14 napon át rengeteg koncert, kiállítás, gasztrovásár várja a Márton-napozókat. Gospelt énekel Takács Nikolas, de lehet majd időt jósolni is libamellcsontból.

 

 

Hol? Szombathely
Mikor? November 4–18.
Mennyi? Vannak belépős és ingyenes programok is
Ne menj, ha allergiás vagy a libatollra!

3 tuti program vasárnapraWAMP Spájz

Ha nem tudod, mit főznél vasárnap, vagy csak megtöltenéd az éléskamrád, a WAMP Spájzban a helyed. Nemcsak dizájnerek várnak a csecsebecséikkel, hanem hagyományos és szokatlan finomságokat is kaphatsz itt. Lesznek házi lekvárok vagy savanyúságok, akár friss halak vagy fűszernövények, kézművessörök – ha jól hangzik, irány a gasztrovasárnap!

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? November 4.
Mennyi? Belépő nincs
Ne menj, ha nem szeretsz enni!

3 tuti program vasárnapraCsaládi Vasárnap

Régi villamosok között építhetnek tésztavonatot a kicsik a Közlekedési Múzeumban, ami nyilván az apukáknak is nagy öröm. Játékos járművek – hatalmasabbak és apróbbak, kézügyességi és logikai játékok várják a család apraja-nagyját a hétköznapinak nem nevezhető környezetben.

Hol? Budapest, Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum
Mikor? November 4.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha gyerek nélkül mennél!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top