nlc.hu
Aktuális
Hogyan lehetne öt évet fiatalodni? – II. rész

Hogyan lehetne öt évet fiatalodni? – II. rész

Három perc


Varázslatos lábak

Csillogó testápolóhabbal pillanatok alatt eltüntethetjük lábunkról az apróbb bőrelszíneződéseket, a bőrfelület ragyogásától a lábak karcsúbbnak tetszenek, és természetesen csábítóbbakká válnak. A habot a testápolókrémhez hasonlóan, nagyon könnyen el tudjuk kenni a bőrön. Fontos azonban, hogy a művelet után mossunk kezet, hacsak nem akarjuk, hogy a tenyerünk is hasonlóképpen ragyogjon…






Harminc perc

Teljes megújulás

Ha jégkockával dörzsöljük végig a bőrünket, az úgy hat a sejtekre, mint az ébresztőóra az alvóra. Beindul a mikrocirkuláció, s az eredmény hamarosan szemmel látható: a szövetek rugalmasabbá válnak, a bőr kisimul, és a ráncok eltűnnek. A módszer a következő: egy jégkockát rövid ideig olvasztjuk az egyik tenyerünkben, majd végigdörzsöljük az arcunkat, a nyakunkat és a dekoltázsunkat.


Egy perc

Telt ajkak





Másodpercek alatt igen szexis, telt ajkakra tehetünk szert, ha vadgesztenye-kivonatból készült szemkrémet kenünk rájuk. Ez a természetes hatóanyag ugyanis nemcsak a szemduzzanatnál segít, hanem megindítja a vérkeringést a száj pereménél. Egy titkos recept modellektől: csipetnyi tigrisbalzsamot a szájra kenni, s a mentol hatására máris teltebbé, feszesebbé, s ugyanakkor ruganyosabbá válnak az ajkak. Vigyázat, ez a módszer túlérzékeny bőrnél nem alkalmazható!


Húsz perc

Természetes frissesség

A színes púderekkel villámgyorsan eltüntethetők a fáradtság nyomai. A sárgabarack és a rózsa az arcot frissíti, a vanília pedig a fényerőről gondoskodik. A legújabb púderkészítmények különleges csillogást adnak az arcbőrnek. Eltűnnek a ráncok, a szem alatti sötét karikák, és a kitágult pórusok kráterei betemetődnek. A legegyszerűbb módszer, ha a púdert egy vastag ecsettel vagy pamaccsal visszük fel az arcra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top