Aktuális

Szexért kínált lakást egy magyar főbérlő

Az alacsony bérleti díj mellett hetente egy alkalommal természetben vár juttatást a férfi.

Egy 40 év körüli férfi szexért cserébe kínálja házának egy 35 négyzetméteres lakrészét Komárom-Esztergom megyében. Ezzel a szöveggel hirdet a legnagyobb apróhirdetési portálon:

Lakrész kiadó munkahellyel rendelkező lány vagy hölgy számára, maximum 50 éves korig. Bérleti díj igen kedvező, fix 20 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, plusz heti egy alkalom természetben.

A Blikk álnéven megkereste a férfit, hogy kiderüljön, pontosan mit is takar az ajánlat. A főbérlő nem sokáig kertelt, csupán egy képet kért, majd a tárgya tért.

A természetben fizetést én nem egy ilyen romantikus dolognak gondolom, csak hogy kihasználjuk egymást testileg.

Még arra is kitért, hogy a lakhatást heti egy alkalmat orális kényeztetéssel vagy aktussal is le lehet tudni, utóbbi esetben viszont gyógyszeres védekezést is javasolt a nem kívánt terhesség elkerülése miatt. A férfiről annyi derült még ki, hogy nem egyedülálló.

A lap által megkérdezett ügyvéd szerint az eset erkölcsileg aggályos, de jogi szempontból senki sem tehet feljelentést egy ilyen hirdetés miatt. Nincs szó ugyanis üzletszerű kéjelgésről, prostitúcióról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top