Szabadidő

Ez az egy vágya maradt a 100 éves néninek

Veronika néni a hosszú élet titkáról is mesélt.

Századik születésnapja alkalmából a hosszú élet titkáról kérdezte a görbeházi Hajdú Józsefnét, vagyis Veronika nénit a Hajdú Online.

Veronika néni kivételes szellemi és fizikai egészségnek örvend. Elmondása szerint eddig csak látogatóban járt kórházban, amit annak tulajdonít, hogy mindig odafigyelt az egészséges étkezésre és a különböző vitaminokat is folyamatosan szedte. Elárulta emellett, hogy a mai napig kertészkedik, és imádja a kávét, ez adja neki az energiát.

Várja a lottóötöst a görbeházi néni

„Sokat kell dolgozni és jónak kell lenni egymáshoz". Ez a jelmondata a 100 éves Hajdú Józsefné Veronika néninek, aki olyan szellemi és fizikai egészségnek örvend, hogy azt a jóval fiatalabbak is megirigyelhetnék. Fotó: Matey István Az idős asszonytól természetesen megkérdeztük, mi a hosszú élet titka. - A család, az összetartás és az egymás iránti szeretet.

Amikor megkérdezték tőle, mi a hosszú élet titka, az idős asszony azt válaszolta:

A család, az összetartás és az egymás iránti szeretet. Nyolc gyermekem van, tizennégy unokám, huszonkét dédunokám és nyolc ükunokám. Sokat számít az ember életében az, hogy milyen emberek veszik körül. Ez az egyik része a boldogságomnak, a másik pedig az, hogy dolgozhattam. Akkoriban summában (közösen) munkálkodtunk, így jobban éreztük magunkat, és örültünk a fiatalságunknak.

Veronika néni azt is elárulta, hogy még egy nagy álma van az életben: meg szeretné nyerni az ötöslottót, hogy a családtagok között szétoszthassa a nyereményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top